TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklar :A @sokak sanati @alperuz
Aman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdı :F
Yapılan iyilikler söylenmez ama yapıyorum birşeyler merak etme. Zekat verme denen bir şey de var zaten :bhr:
Bu gidişle TR'ye gidemezsem burada yatırım yapmak gerek. Burada kirada oturuyorum :A ama sistem ora gibi değil. Ben kiramı ödediğim sürece bu ev ömür boyu benim :bhr:

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Aman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdı :F
Yapılan iyilikler söylenmez ama yapıyorum birşeyler merak etme. Zekat verme denen bir şey de var zaten :bhr:
Bu gidişle TR'ye gidemezsem burada yatırım yapmak gerek. Burada kirada oturuyorum :A ama sistem ora gibi değil. Ben kiramı ödediğim sürece bu ev ömür boyu benim :bhr:
Safoz inşallah rte el koyar mallarına :A fetöcü diye şikayet edicem seni :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi