Ancak hayal olur snn içinAllah'ım hayallerimmmm![]()
Ancak hayal olur snn içinAllah'ım hayallerimmmm![]()
Murat abimi yeni mi keşfediyon 😱 bir de Avrupa medeni derler bu bildiğin orta çağda kalmış 😱 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenDHahhahaha![]()
![]()
![]()
Bu ne![]()
Ay dur kendime geleyim![]()
![]()
Abinizi sadece açılan konulardan biliyorum. Bu video çok fena 😱Murat abimi yeni mi keşfediyon 😱 bir de Avrupa medeni derler bu bildiğin orta çağda kalmış 😱 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD
Tiktak felsefesi budurProfilde 2. Fotoda bi kız var. Onu gösterde tiktakçıları yasa boğ![]()
Senin için öyle asılAncak hayal olur snn için![]()
4 arabası 12 evi var %Abinizi sadece açılan konulardan biliyorum. Bu video çok fena 😱çok güldüm
![]()
Bu tweeti ilk ben atmıştım benden çalmış zilli 😱
Benimki de onun yarısının yarısı kadar var var4 arabası 12 evi var %![]()
Kaç bin kron maaş alıyon @serhatt bilse snn için maço hetero erkek olur beBenimki de onun yarısının yarısı kadar var var![]()
Lise zamanı bile çalışıp para kazandımKaç bin kron maaş alıyon @serhatt bilse snn için maço hetero erkek olur be![]()
Ne Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklarLise zamanı bile çalışıp para kazandımen son babamla ortak arsa alınca haliyle daha bi mal varlığım oldu
![]()
@serhatt öldü herhalde kdjdjdjsjd
Aç küpekler sizi .ssNe Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklar@sokak sanati @alperuz
Gebersin@serhatt öldü herhalde kdjdjdjsjd
Aman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdıNe Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklar@sokak sanati @alperuz
Aynen tatlım Allah ıslah etsinAç küpekler sizi .ss
Safoz inşallah rte el koyar mallarınaAman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdı![]()
Yapılan iyilikler söylenmez ama yapıyorum birşeyler merak etme. Zekat verme denen bir şey de var zaten![]()
Bu gidişle TR'ye gidemezsem burada yatırım yapmak gerek. Burada kirada oturuyorumama sistem ora gibi değil. Ben kiramı ödediğim sürece bu ev ömür boyu benim
![]()