Çarpıldıalakası bil
Ben sen miyim hoşt
Çarpıldıalakası bil
Ben sen miyim hoşt
O ne demek anlamadım Türkçe yazMüttefiğimi bildim
Mesajın yarım kalmışSen çarpıl inş.
Müttefiğimi buldumO ne demek anlamadım Türkçe yaz
seni ilgilendirmez .ssMesajın yarım kalmış
Mübarek insanımseni ilgilendirmez .ss
@MasacRE @DarkLegenD kuralım komployu
"AK" para diyerek safını belli etmiş zaten. Keselim cezasını.@DarkLegenD beni çekemiyor zaten. İyice bilenecek
Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum"AK" para diyerek safını belli etmiş zaten. Keselim cezasını.
Ben de evliyayım o zamanMübarek insanım
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı! Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum
Ben gayet iyiyim. Durmuyorum ve yoluma devam ediyorumAmpül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı! Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı! Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
Ben gayet iyiyim. Durmuyorum ve yoluma devam ediyorum
Forumda beni çekemeyenlere karşı herzaman demişimdir:Dosi hanıma bak... “Durmak yok, hizmete devam” konuşmasını da yapmış. Tedirginim.
Bazen bir mesajı anladığımda "aha şimdi ampul yandı" diyesim var ama vazgeçiyorum
Ampül mü? @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @xemrexxx acil durum çağrısı! Bu arkadaşımızı geri kazanmalıyız, sonu hiç iyi değil.
Çarpılacan doğru konuş çarpık .ssBen sen miyim hoşt
Kaçmaaaa. Bu kutlu davadan dönmek yok.Konu ne bilmiyorum ama siyasi göndermeler sezdim o yüzden uzak durayım en iyisi yoksa kendimi bir kaptırırım ardından kılıç boğaza dayanır ve...