Ancak hayal olur snn içinAllah'ım hayallerimmmm
Ancak hayal olur snn içinAllah'ım hayallerimmmm
Osman tiktakları coşturuyor@alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Hachiko @serhatt @Dosi @Angelica @Ahmed @Forumdash @sokak sanati @DarkLegenD @Sherlock @Bully @eskici @xBUGRAx
Murat abimi yeni mi keşfediyon 😱 bir de Avrupa medeni derler bu bildiğin orta çağda kalmış 😱 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenDHahhahaha
Bu ne
Ay dur kendime geleyim
Abinizi sadece açılan konulardan biliyorum. Bu video çok fena 😱Murat abimi yeni mi keşfediyon 😱 bir de Avrupa medeni derler bu bildiğin orta çağda kalmış 😱 @Forumdash @MasacRE @DarkLegenD
Tiktak felsefesi budurProfilde 2. Fotoda bi kız var. Onu gösterde tiktakçıları yasa boğ
Senin için öyle asılAncak hayal olur snn için
4 arabası 12 evi var %Abinizi sadece açılan konulardan biliyorum. Bu video çok fena 😱çok güldüm
Bu tweeti ilk ben atmıştım benden çalmış zilli 😱
Benimki de onun yarısının yarısı kadar var var4 arabası 12 evi var %
Kaç bin kron maaş alıyon @serhatt bilse snn için maço hetero erkek olur beBenimki de onun yarısının yarısı kadar var var
Lise zamanı bile çalışıp para kazandımKaç bin kron maaş alıyon @serhatt bilse snn için maço hetero erkek olur be
Ne Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklarLise zamanı bile çalışıp para kazandımen son babamla ortak arsa alınca haliyle daha bi mal varlığım oldu
@serhatt öldü herhalde kdjdjdjsjdOsman tiktakları coşturuyor@alperuz @MasacRE @Maskeli Fedai @Hachiko @serhatt @Dosi @Angelica @Ahmed @Forumdash @sokak sanati @DarkLegenD @Sherlock @Bully @eskici @xBUGRAx
Aç küpekler sizi .ssNe Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklar@sokak sanati @alperuz
Gebersin@serhatt öldü herhalde kdjdjdjsjd
Aman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdıNe Ka paragözsün misal @Angelica teyzem hep hısım akrabaya dağıtıuor sipalileri ama sen ve @Çiğdem hep yatırım hep kazanç derdindesiniz bu dünya fani ayol. İmam hatipli @serhatt kalanını açıklar@sokak sanati @alperuz
Aynen tatlım Allah ıslah etsinAç küpekler sizi .ss
Safoz inşallah rte el koyar mallarınaAman akrabalardan uzak durmak gerekir. Birine geçici evimi verdim kira almadan hem mahvetti hem de üstüne o burun kıvırdı
Yapılan iyilikler söylenmez ama yapıyorum birşeyler merak etme. Zekat verme denen bir şey de var zaten
Bu gidişle TR'ye gidemezsem burada yatırım yapmak gerek. Burada kirada oturuyorumama sistem ora gibi değil. Ben kiramı ödediğim sürece bu ev ömür boyu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?