TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
bu hesap kapattırmalar çok saçma işler ya Barışı destekleyen arkadaşı Sezai abi var onunkinide kapattırdılar ama onun Yasinin abisi kapattırmış bir şirkete para vermiş kapattırmış

Yasin’i destekleyenlerin hepsi sorunlu Yasin gibi... Allah bildiği gibi yapsın onları ne diyeyim

Acun, Ersin'e köpeğinin öldüğünü söyleyeceğimi söylemişti... Ama bugün erteledik dedi. :( Büyük ihtimalle performansından dolayı...

Bugün Acunun yayını vardı dinledim biraz soruları yanıtladı işte Hakanlar bağlandı gerilim varmış yine Yunus emre yüzünden atamadılar diyim anlayın dedi bu akşamı iyi izleyin dedi Nisa soruldu iki kere taktik yaptım Nisaya karşı bundan sonra toparlanmazsa eğer hiç toparlanamaz dedi Ersine köpeğini demiceklermiş ertelemişler Yılmaz erdoğan aramış Acunu ailesi yalan söylemek istemiyormuş ama ikilem var birde yarışmacı bakımından söylenmesini uygun bulmadım dedi ama ikilem çözülürse eğer söylerim dedi :D

@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür