Emre Ozansoy
Moderatör
@Emre Ozansoy Şuan saat 3 den beri profilimdeki yarışmayı izliyorum... çok pis sardı![]()
Yabancı işleri pek sevmiyorum, fragmanını izledim ama beğenmedim abi.
@Emre Ozansoy Şuan saat 3 den beri profilimdeki yarışmayı izliyorum... çok pis sardı![]()
En güzel bağıran İrem'di.
![]()
satış yapan pazarcılar gibiii
Bilemiyorum artık.Bizim fandom değil bu fotomantaj yapılmış twiiterde 3 grupta birden varım bu üç grupta bu isimlerden yok yalan inanmahepsi yalannnn yasin ve cemal fanları bunu bir çok yorum gördüm twiiterde
Aynen.Özledim İrem'i, keşke kalsaydı...
![]()
Bencede o dönemi izlemedim ama bu atamıyo demesine bayıldım![]()
Bilemiyorum artık.![]()
Tayfun falan vardı.O zamanlar daha bir iyiydi...
![]()
Aman yesinler birbirlerini ben bu kaoslarla mutluyum.Sanırım benim yalan söylemicemi bilirsin 4 grubu var Barışın bu konuşmaları hepsi gördü tepkililer bu isimlerde hiç Barış fanı yok
sana bişi diyimmi Barışın arkadaşı var Sezai abi Yasinin abisi bir şirkete para vermiş kapattırdı hesabı adam açtırdı zorla
Aman yesinler birbirlerini ben bu kaoslarla mutluyum.Fandomlar coşuyor.
Sizde bir Feyza Başyiğit var zamanında Adem'ciydi onun başının altından çıkıyormuş bunlar.
![]()
Dondurma reisin ekibi çok tehlikeli.![]()
@xemrexxx Teyzen bugün formda iyi çalıştıbirde şeyi unuttum şarkı yarışmasını ünlüler kazanabilir dedi acun
@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür @alperuz
Survivor, Survivor'lıktan çıktı iyice.birde şeyi unuttum şarkı yarışmasını ünlüler kazanabilir dedi acun
@xemrexxx @Hachiko @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Sherlock @Emre Ozansoy @RevaN @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @eskici @Özgür @alperuz
birde şeyi unuttum şarkı yarışmasını ünlüler kazanabilir dedi acun
Survivor, Survivor'lıktan çıktı iyice.![]()
![]()
Zannetmem ya.![]()
Kes be melun sedefçi. SsAyıcık derken seni kastediyor.![]()
![]()