Dünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.Her hafta olur artık bu yabancılarla mücadeleler
Dünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.Her hafta olur artık bu yabancılarla mücadeleler
Sema kazandı Hilmi'yi seçti yanınaDünkü son oyunu Sema mı kazandı Hilmi mi? Bi de kimleri götürdü kazanan kişi, özet geç.
5 kişi almıyor muydu?Sema kazandı Hilmi'yi seçti yanına
Yok kanka bu sefer iki kişi olmuş adaya da göndereceklermiş o yüzden öyle galiba herkes yiyecek ama 2 kişi daha fazla yiyecekmiş5 kişi almıyor muydu?
Sen benim aramı birileriyle yapacaktın, noldu o iş?Yok kanka bu sefer iki kişi olmuş adaya da göndereceklermiş o yüzden öyle galiba herkes yiyecek ama 2 kişi daha fazla yiyecekmiş
Ayarlayacağım kanka yeni geldim daha forumaSen benim aramı birileriyle yapacaktın, noldu o iş?
Ne yapacaktın görüpBölüm başladı, Murat şarkı dinletisi yaptı da keske kimler hangi şarkıları istedi onları da görseydik.
Ne bileyim merak ettim iste. Turabi sakatlanıyor.Ne yapacaktın görüp
Evet gördüm ama çok önemli bir şeyi yoktur umarım. Oyun başlıyor bu aradaNe bileyim merak ettim iste. Turabi sakatlanıyor.
İnşallah All Star kazanır.Evet gördüm ama çok önemli bir şeyi yoktur umarım. Oyun başlıyor bu arada
Benim canım çekmedi sevmem çünküİnşallah All Star kazanır.
Popeyes kova var vallahi ödül çok iyi. Canım çekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?