Öyle tabi yine geride kaldı ve 1 saniyeyle kazandı her zaman olmasa tamam diyecem ama hep mi böyle olur arkadaş şans işteTabi tabi kesin öyledir
Öyle tabi yine geride kaldı ve 1 saniyeyle kazandı her zaman olmasa tamam diyecem ama hep mi böyle olur arkadaş şans işteTabi tabi kesin öyledir
Alıntı yapsaydın görürdüm mesajınıBırak ya bir Nevin'e karşı geride bitirebilir Damla, diğerlerine fark atar
Aa cevapla demiştim nereye gitti alıntıAlıntı yapsaydın görürdüm mesajınıNe farkı ya fark atabildiği bir Gizem vardı o da gitti
Becerememişsin işteAa cevapla demiştim nereye gitti alıntıİyi izle şu yarışmaları biraz da objektif ol
Bu hafta sonu güzelce bir analiz edeceğim ben, o zaman anlaşılır durumlarBecerememişsin işteobjektifim zaten bir tek Gizem'e fark atıyordu Yağmur'dan biraz önde gidiyordu onun dışında Birsen Funda ve Nevin'in gerisinde kalıyorİpek'le daha yarışmadı galiba ona fark atabilir belki
5-0 ünlüler kazandıBu hafta sonu güzelce bir analiz edeceğim ben, o zaman anlaşılır durumlarAda oyunu ne oldu bu arada
Atışları berbat hep önde geldi oyunlarda ama kazanamadıAnıl nasıl kazanamaz
Hakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyleAtışları berbat hep önde geldi oyunlarda ama kazanamadı
Fragmanda Hakan yine Turabi'ye sallıyorduHakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyle
Aşkım nerdeydin dün, hesap ver bana.Hakan reyis ona biraz atış çalıştırmalı, olmuyor böyle
Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsunAşkım nerdeydin dün, hesap ver bana.
Canın sevgilin olarak hesap soracağım tabi ki.Sen kim oluyorsun da bana hesap soruyorsun
Platonik olarak takılmaya devam et sen, karşılık bekleme benden erkeklere ilgi duymuyorumCanın sevgilin olarak hesap soracağım tabi ki.
Havaları söndü artıkTebrikler aslanlarıma, Gönüllüler havaya girmişti zaten.
All Star'a katılacak isim eskilerden biri mi olacak acaba?Havaları söndü artık
Sanmıyorum yeni olur benceAll Star'a katılacak isim eskilerden biri mi olacak acaba?
Duygu Çetinkaya'nın yedeklerde olduğu konuşuluyordu, keşke doğru olsa.Sanmıyorum yeni olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?