Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hadi senin için azıcık daha uykusuz kalayım :bhr:
Ecem 2 hafta kalmaz dedin kız bırak 2 haftayı, 2 takım bile gördü :F
Seni uykusuz bırakmak istemem uykun varsa git yarın devam ederiz artık :A ben Ecem'i sevmeye başladım o yüzden engelledim elenmesini :A :F

Seni uykusuz bırakmak istemem uykun varsa git yarın devam ederiz artık :A ben Ecem'i sevmeye başladım o yüzden engelledim elenmesini :A :F
Ah canım nekadarda düşünceli ve kibar :A
Sen Gamzeyide seviyordun, onu niye şutladın :A Ay şimdi daha çok inandım Ecem'de senin kem gözün yüzünden gidebilir :T: @MasacRE-

Ah canım nekadarda düşünceli ve kibar :A
Sen Gamzeyide seviyordun, onu niye şutladın :A Ay şimdi daha çok inandım Ecem'de senin kem gözün yüzünden gidebilir :T: @MasacRE-
Aahahaahh yok be Gamze kötü yarışıyor diye şutladım ve pek yüzünü göremedik ondan öyle oldu ama Ecem'i kolay kolay bırakmam merak etme :A hem @MasacRE- de seviyormuş Ecem'i :A :A

Abi bizde her şeyi montajdan atıyolar Acun'un nedir bu Nihat sevgisi. :D @Yiğitt @MasacRE- @S.G.A.T.

KANAL D logosu. :Z :bhr:

Doğan Holding gücü :A @Yiğitt
Yok bilmiyordum. Diğerlerinin de var mı böyle Star, Atv falan :A
Romanya kanalı o. :A
Kanal D logosunu gördükten sonra videoya odaklanamadım zaten. :A

Funda'nın atışları felaket ya ne işi var bu kızın en iyiler yarışında?

Ya bu ada oyunu nereden çıktı, daha dokunulmazlık ve konsey olmayacak mı kaça kadar sürecek bu bölüm :A
Tv de daha dünün özeti ama ada oyununa baktım internetten ilk başlarını.
Dokunulmazlık galiba biri fark atıp sonra diğeri atak yapacak. Acun'un sözleri o anlama geliyor