Seni uykusuz bırakmak istemem uykun varsa git yarın devam ederiz artıkHadi senin için azıcık daha uykusuz kalayım
Ecem 2 hafta kalmaz dedin kız bırak 2 haftayı, 2 takım bile gördü![]()
Seni uykusuz bırakmak istemem uykun varsa git yarın devam ederiz artıkHadi senin için azıcık daha uykusuz kalayım
Ecem 2 hafta kalmaz dedin kız bırak 2 haftayı, 2 takım bile gördü![]()
Ah canım nekadarda düşünceli ve kibarSeni uykusuz bırakmak istemem uykun varsa git yarın devam ederiz artıkben Ecem'i sevmeye başladım o yüzden engelledim elenmesini
![]()
![]()
Aahahaahh yok be Gamze kötü yarışıyor diye şutladım ve pek yüzünü göremedik ondan öyle oldu ama Ecem'i kolay kolay bırakmam merak etmeAh canım nekadarda düşünceli ve kibar
Sen Gamzeyide seviyordun, onu niye şutladınAy şimdi daha çok inandım Ecem'de senin kem gözün yüzünden gidebilir
@MasacRE-
Tepki vermişlerdirde onu yayında gösterselerdi bu sahneyide göstermeleri gerekirdi o yüzden koymamışlardır.Neden buna tepki gostermemisler 😱
Romanya kanalı o.![]()
Yok bilmiyordum. Diğerlerinin de var mı böyle Star, Atv falanRomanya Kanal D’sine hiç rastlamadın mı youtubeda![]()
Ya bu ada oyunu nereden çıktı, daha dokunulmazlık ve konsey olmayacak mı kaça kadar sürecek bu bölümMerve Aydın adamsın, muhteşem konuşuyorsun...
Dün 24.30'da bitti. Bugün de o civarlarda biter. Bende o gün bu yıl Survivor niye erken bitiyor demiştim, hep 11.15 gibi bitiyordu düne kadar.Ya bu ada oyunu nereden çıktı, daha dokunulmazlık ve konsey olmayacak mı kaça kadar sürecek bu bölüm![]()
Tv de daha dünün özeti ama ada oyununa baktım internetten ilk başlarını.Ya bu ada oyunu nereden çıktı, daha dokunulmazlık ve konsey olmayacak mı kaça kadar sürecek bu bölüm![]()
Fragmandan mı öyle anladın?Tv de daha dünün özeti ama ada oyununa baktım internetten ilk başlarını.
Dokunulmazlık galiba biri fark atıp sonra diğeri atak yapacak. Acun'un sözleri o anlama geliyor
Şuan Tv'de Merve'nin Nihat'a ağzının payını vermesi sahnesini izliyorumFragmandan mı öyle anladın?![]()
Ben de Yağmur'un Sema'ya vurduğu darbeleri izliyorumŞuan Tv'de Merve'nin Nihat'a ağzının payını vermesi sahnesini izliyorum![]()