Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İleride Yunan ve Türk yarışı izlemek isterim, işte o zaman Nihat'sız Yunanları denize bir daha dökmeyi izlemek zevkli olacak. Oyunu kaybettiysek tek sebebi Nihat'tır, diyecek bir şey bulamıyorum.

Söylediler orada, Türklere mi yenilecez dedi. Farkı açtığımız anlardaydı, bu sözü hazmedemiyorum.
Türkiye farkı açtığı zaman onlardan birisi bunu söyledi
Yunanlı bir erkek yarışmacı dedi oyun esnasında gerideyken Romanya
Sosyal medyada 1 Nihat 2 bu 3 de Yiğit'in bahsettiği bu konu ana gündem maddesi. TT olamadılar ama.

Bu sözü duyduğumda gülmüştüm baya öndeydik kazanırız dedim ama kaybettik şu an şoktayım nasıl bu hale geldi bu oyun
Sinirden elim ayağım titriyor şu an, yarın kaybeder umarım All Star şu dokunulmazlığı. Ve Nihat Doğan elenir, anca gönlüme su öyle serpilir. Moralim dipte şu an, yok böyle bir şey ya...

Yarın kaybetsinler de Nihat oylamaya çıksın bakalım kimse oy göndermez bundan sonra ona, başlamadan önce ben oyunlarda yürüsem bile en az 3 ay kalırım falan diyodu koşsam zaten sonuna kadar giderim diye kendinden emin konuşuyodu görücez

Maşallah Maşallah. Romanya Survivor'ını da takip etmek farz oldu. :A @MasacRE- @Yiğitt @Çiğdem-

13612300-414534435383572-4517034036747649357-n.jpg

Sinirden elim ayağım titriyor şu an, yarın kaybeder umarım All Star şu dokunulmazlığı. Ve Nihat Doğan elenir, anca gönlüme su öyle serpilir. Moralim dipte şu an, yok böyle bir şey ya...
Ben de çok sinir oldum Nihat'a ya böyle bir oyunda yaptığı şeye bak. Dokunulmazlığı ünlüler kazanmış sanırım fragmandan öyle anladım :D

Böyle biri yoktu orada ya, nereden çıktı bu 😱
Benim beğendiğim kız işte la. :A

Ben de çok sinir oldum Nihat'a ya böyle bir oyunda yaptığı şeye bak. Dokunulmazlığı ünlüler kazanmış sanırım fragmandan öyle anladım :D
Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede. :D İnşallah öyledir.

Forum İstatistikleri

Konular
173,178
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil