S.G.A.T.
Emekli
Kesinlikle Adem çıkmalıydı, nasıl Hilmicem'i çıkardılar anlamadım.Hilminin finalde kendini ön plana atmasına ayar oluyorum abi Adem atışta daha iyi değil mi hız desen Hilmiden farksız daha hızlı hatta.
Kesinlikle Adem çıkmalıydı, nasıl Hilmicem'i çıkardılar anlamadım.Hilminin finalde kendini ön plana atmasına ayar oluyorum abi Adem atışta daha iyi değil mi hız desen Hilmiden farksız daha hızlı hatta.
Yunanlı bir erkek yarışmacı dedi oyun esnasında gerideyken Romanya
Türkiye farkı açtığı zaman onlardan birisi bunu söyledi
Söylediler orada, Türklere mi yenilecez dedi. Farkı açtığımız anlardaydı, bu sözü hazmedemiyorum.
Bu sözü duyduğumda gülmüştüm baya öndeydik kazanırız dedim ama kaybettik şu an şoktayım nasıl bu hale geldi bu oyunSöylediler orada, Türklere mi yenilecez dedi. Farkı açtığımız anlardaydı, bu sözü hazmedemiyorum.
Söylediler orada, Türklere mi yenilecez dedi. Farkı açtığımız anlardaydı, bu sözü hazmedemiyorum.
Türkiye farkı açtığı zaman onlardan birisi bunu söyledi
Sosyal medyada 1 Nihat 2 bu 3 de Yiğit'in bahsettiği bu konu ana gündem maddesi. TT olamadılar ama.Yunanlı bir erkek yarışmacı dedi oyun esnasında gerideyken Romanya
Sinirden elim ayağım titriyor şu an, yarın kaybeder umarım All Star şu dokunulmazlığı. Ve Nihat Doğan elenir, anca gönlüme su öyle serpilir. Moralim dipte şu an, yok böyle bir şey ya...Bu sözü duyduğumda gülmüştüm baya öndeydik kazanırız dedim ama kaybettik şu an şoktayım nasıl bu hale geldi bu oyun
Şu an ülkecek Nihat'a sövüyoruz, başka zaman ilgilenirim.
Bu kıza da mı 'okudum'? 😱Şu an ülkecek Nihat'a sövüyoruz, başka zaman ilgilenirim.![]()
Kız harika ama şu an ben çok kötüyüm, deli oluyorum. Başka zaman ilgilenelim.Bu kıza da mı 'okudum'? 😱
Ben de çok sinir oldum Nihat'a ya böyle bir oyunda yaptığı şeye bak. Dokunulmazlığı ünlüler kazanmış sanırım fragmandan öyle anladımSinirden elim ayağım titriyor şu an, yarın kaybeder umarım All Star şu dokunulmazlığı. Ve Nihat Doğan elenir, anca gönlüme su öyle serpilir. Moralim dipte şu an, yok böyle bir şey ya...
Benim beğendiğim kız işte la.Böyle biri yoktu orada ya, nereden çıktı bu 😱
Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede.Ben de çok sinir oldum Nihat'a ya böyle bir oyunda yaptığı şeye bak. Dokunulmazlığı ünlüler kazanmış sanırım fragmandan öyle anladım![]()