S.G.A.T.
Emekli
Benim de hiç gözüme takılmadı, hiç de kaçmaz aslında ama Survivor toz toprak etkilemiş demek ki.Böyle biri yoktu orada ya, nereden çıktı bu 😱
Benim de hiç gözüme takılmadı, hiç de kaçmaz aslında ama Survivor toz toprak etkilemiş demek ki.Böyle biri yoktu orada ya, nereden çıktı bu 😱
Alt kısımda giysi olmayınca güzel sayılıyorlar galiba
Benim beğendiğim kız işte la.
Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede.İnşallah öyledir.
Benim de hiç gözüme takılmadı, hiç de kaçmaz aslında ama Survivor toz toprak etkilemiş demek ki.1-2 saate videolar yüklensin inceleyeceğim.
![]()
O sözü oyundan önce söylediğini düşünüyorum ve dokunulmazlık oyunun olduğu bölümlerin fragmanlarında en sonda gösterilen kişi hangi takımdansa o takım kazanmış oluyor bir iki örnek dışında bu hep böyle oldu geçen hafta fragmanda Turabi vardı ve ünlüler kazanmıştı meselaBenim beğendiğim kız işte la.
Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede.İnşallah öyledir.
Alt tarafı oyun yav boşver
Sen sanki çok farklısın, baklava gördün mü kendinden geçiyorsun bilmiyoruz sankiAlt kısımda giysi olmayınca güzel sayılıyorlar galibaTürk erkeğini nasıl kandırıcağını iyi biliyor bu yabancı ecünnüler
![]()
![]()
![]()
Kadınların da üst tarafı giysisiz olsa hiç fena olmaz aslında
Yabancı ecünnüler öyle öyle kandırıyor işte sizleriKadınların da üst tarafı giysisiz olsa hiç fena olmaz aslındaNerede eşitlik, nerede adalet
![]()
Biz sadece iç dünyalarını merak ediyoruz, başka bir niyetimiz yok değil mi @destereYabancı ecünnüler öyle öyle kandırıyor işte sizleri![]()
![]()
![]()
Aaa öyledirBiz sadece iç dünyalarını merak ediyoruz, başka bir niyetimiz yok değil mi @destere![]()
Gece damlar belki, ben bir film izleyip geleyimAaa öyledirHem gebermiş oğlanı pis işlerine alet etme
![]()
![]()
![]()
Filmlerde geri kaldın izle bakalımGece damlar belki, ben bir film izleyip geleyim![]()
Geçen kızı en iyi kız olarak seçip yarıştırdılar. Nazar deydi demek@Dosi senin Ecem iki bölümdür görünmüyor ortalıklarda yoksa o da bırakacak mı yarışmayı![]()
Düşünmüyormusun uyumayı?Haydaaa tam yeni muhabbet açmıştım Survivor konusunda![]()
![]()
Ramazan iyi yarışıyor kolay kolay elenmez ama çok da iyi yerlere gidemez benceGeçen kızı en iyi kız olarak seçip yarıştırdılar. Nazar deydi demek
Ecem'i bilmem ama Ramazan uzun süre kalacak gibi![]()
Pek uykum yok gibiGeçen kızı en iyi kız olarak seçip yarıştırdılar. Nazar deydi demek
Ecem'i bilmem ama Ramazan uzun süre kalacak gibi
Düşünmüyormusun uyumayı?![]()
Hadi senin için azıcık daha uykusuz kalayımRamazan iyi yarışıyor kolay kolay elenmez ama çok da iyi yerlere gidemez bence![]()