Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Maşallah Maşallah. Romanya Survivor'ını da takip etmek farz oldu. :A @MasacRE- @Yiğitt @Çiğdem-

13612300-414534435383572-4517034036747649357-n.jpg
Alt kısımda giysi olmayınca güzel sayılıyorlar galiba :F Türk erkeğini nasıl kandırıcağını iyi biliyor bu yabancı ecünnüler :A :A :A

Benim beğendiğim kız işte la. :A

Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede. :D İnşallah öyledir.

Benim de hiç gözüme takılmadı, hiç de kaçmaz aslında ama Survivor toz toprak etkilemiş demek ki. :D 1-2 saate videolar yüklensin inceleyeceğim. :A

Yok artık yarışma esnasında Sgat bu mu güzel diye olmamış atmıştı sana 😱 Bu kız o kız değildir ya bence yanlışın var Yiğit :A

Benim beğendiğim kız işte la. :A

Tam aksine bende Gönüllüler kazanmış diye anladım, Merve'nin sonda söylediği söze bakarsan Nihat'ı karşısına çağırıyor elemede. :D İnşallah öyledir.
O sözü oyundan önce söylediğini düşünüyorum ve dokunulmazlık oyunun olduğu bölümlerin fragmanlarında en sonda gösterilen kişi hangi takımdansa o takım kazanmış oluyor bir iki örnek dışında bu hep böyle oldu geçen hafta fragmanda Turabi vardı ve ünlüler kazanmıştı mesela :A

Neyse yatıyorum canlarım, moralim çok bozuldu. Umarım yarına Gönüllüler kazanır ve Nihat Doğan elenir. Çok sinirlendim gerçekten. :( @eskici @MasacRE- @S.G.A.T.
Alt tarafı oyun yav boşver :D Ayrıca Nihat'ı savunuyordun bana karşı, şimdi de savunsana :A

Alt kısımda giysi olmayınca güzel sayılıyorlar galiba :F Türk erkeğini nasıl kandırıcağını iyi biliyor bu yabancı ecünnüler :A :A :A
Sen sanki çok farklısın, baklava gördün mü kendinden geçiyorsun bilmiyoruz sanki :A

Nihat Doğan gitsin artık zamanı çoktan doldu. Merve'ye helal olsun, kıza sempatim daha da arttı bu davranışlarından sonra. Merve'nin askerleriyiz.

@Dosi senin Ecem iki bölümdür görünmüyor ortalıklarda yoksa o da bırakacak mı yarışmayı :A

Geçen kızı en iyi kız olarak seçip yarıştırdılar. Nazar deydi demek :F
Ecem'i bilmem ama Ramazan uzun süre kalacak gibi :A
Ramazan iyi yarışıyor kolay kolay elenmez ama çok da iyi yerlere gidemez bence :A

Geçen kızı en iyi kız olarak seçip yarıştırdılar. Nazar deydi demek :F
Ecem'i bilmem ama Ramazan uzun süre kalacak gibi :A

Düşünmüyormusun uyumayı? :F
Pek uykum yok gibi :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,177
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil