Bitti Hilmi kazandıŞuan bakmiyorum. Bende stres olmayayım
Kötünün iyisi kazandı en azından o da bir şeydirOh be HİLMİ CEM kazandı, Nagiyi eleyeceğiz daha onun için iyi oldu.@MasacRE-
Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.Bitti Hilmi kazandıYarın da Damla kazanacak
Damla alacak inşallah yarına. Diğerleri de yesin birbirini.Kötünün iyisi kazandı en azından o da bir şeydirYarın da Damla veya olmadı Anıl kazanır umarım
Dün performans ödülünü DAMLA kazandı yalnız, çatla.Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.
Bizde smsle Nagihan'ımızı ilk 4e koyacağız
Yarın alamazsa üzülmesin parkurların Kraliçesi
Nagihan sms ile iki kişiyi birden geçemez mümkün değil, tek şansı yarın kazanmakNagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.
Bizde smsle Nagihan'ımızı ilk 4e koyacağız
Yarın alamazsa üzülmesin parkurların Kraliçesi
1-2 oyun hesapladılar tek, bırakta olsun. yani 4-8 oyun üzerinden.Dün performans ödülünü DAMLA kazandı yalnız, çatla.
Yarın Damla kazansın. SMS ile de Anıl ile Adem geçer, Turabi ve Nagihan'ı yollarız evineDamla alacak inşallah yarına. Diğerleri de yesin birbirini.
Nagihan'ı eleriz Damla fanları olarak, diğerleri zora sokabilir biraz. Garantiye oynamamız lazım, kusura bakma.Kıskanan sizsiniz. Nagihan hariç hepsi kazansın diyen benim sanki
Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünküKıskanan sizsiniz. Nagihan hariç hepsi kazansın diyen benim sanki
Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı.Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünkü
Damla ile Adem finale kalırsa kimi desteklersin dedim Adem dedi, hiç gönüllü hatrı falan da dinlemedi o derece kıskanıyor Damla'yı 😱Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı.
Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünkü
Damla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı.
Ne alaka desteklemediğin insanın niye yarın kazanmasını istiyorsunDamla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.
Hem MasacRE, sen bana bugünü desen Nagian alsın, diğeride Damla olsun derdim ama sen bana finali sordun.Aynı Şey değil
He inandımNe alaka desteklemediğin insanın niye yarın kazanmasını istiyorsun
Ayrıca sen de bana sorsaydın Adem-Nagihan eşleşmesinde kimi desteklersin diye cevabım Nagihan olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?