Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oh be HİLMİ CEM kazandı, Nagiyi eleyeceğiz daha onun için iyi oldu.
@MasacRE-

Bitti Hilmi kazandı
Yarın da Damla kazanacak
Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.
Bizde smsle Nagihan'ımızı ilk 4e koyacağız

Yarın alamazsa üzülmesin parkurların Kraliçesi

Nagihan bir kez daha kanıtladı en iyi kadın yarışmacı olduğunu. Sizin Damla zaten anca smsle yükselsin.

Dün performans ödülünü DAMLA kazandı yalnız, çatla.

Nagihan sms ile iki kişiyi birden geçemez mümkün değil, tek şansı yarın kazanmak

Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünkü
Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı.

Ben de öyle bir şey demedim. Damla kazanmıyorsa Anıl kazansın dedim. Bir de finalde Nagi değil Hilmi kazansın dedim o kadar. Dosi kıskançlıktan kime laf vuracağını şaşırdı.
Damla ile Adem finale kalırsa kimi desteklersin dedim Adem dedi, hiç gönüllü hatrı falan da dinlemedi o derece kıskanıyor Damla'yı 😱

Bu cümlede beni de kastetmiyorsundur umarım, ben öyle bir şey demedim çünkü

Damla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.
Hem MasacRE, sen bana bugünü desen Nagian alsın, diğeride Damla olsun derdim ama sen bana finali sordun.Aynı Şey değil

Damla-Anıl- Hilmi alsın diyen benim sanki.
Hem MasacRE, sen bana bugünü desen Nagian alsın, diğeride Damla olsun derdim ama sen bana finali sordun.Aynı Şey değil
Ne alaka desteklemediğin insanın niye yarın kazanmasını istiyorsun

Ayrıca sen de bana sorsaydın Adem-Nagihan eşleşmesinde kimi desteklersin diye cevabım Nagihan olacaktı