Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hakan değil de Hilmi olabilir.
İsterim de yani.
Şimdiye kadarki sezon bence kesinlikle Hakan'ın hakkı. Tecrübe, centilmenlik, beyefendilik, kültür, akıl oyunları, strateji ve en önemlisi iyi performansıyla dört dörtlük yarışmacı. Hakan kazansın.

Şimdiye kadarki sezon bence kesinlikle Hakan'ın hakkı. Tecrübe, centilmenlik, beyefendilik, kültür, akıl oyunları, strateji ve en önemlisi iyi performansıyla dört dörtlük yarışmacı. Hakan kazansın.
İşgüzar, uyanık, yalanı falan da sayarsak yanından geçemez. Hilmi, Damla, Anıl, Sema gibi temiz insanlar dururken kusura bakmasın Hakoş.

Bu tavır zaten değişmeyecek. Sonda da iki de zoraki gözyaşı akıttı, konuyu kapattı.
Atakan, Nihat Altınkaya olacaktı bu Survivor'da bak onlar bu şansı veriyormuydu onlara. Adem sonunda anladı zaten dedi oyununa geldim bunun diye ama 2 dakika sonra yine tartışmaya girdi.

İşgüzar, uyanık, yalanı falan da sayarsak yanından geçemez. Hilmi, Damla, Anıl, Sema gibi temiz insanlar dururken kusura bakmasın Hakoş.
Terbiyesiz, saygısız bir insan değil. O dediklerin de zaten strateji içinde gidiyor. Çok zeki bir insan ve zekasını çok iyi bir şekilde kullanıyor. Ben kültürlü tarafını çok seviyorum. Saf biri değil kesinlikle ama hak ediyor bence performansta da en iyilerden adam.

Tvde olmayan yayınlanmış. Adem hem gerçekte dansözsun hem kelime oyunu yapan dansözsün diyor galiba 3. Dakikadan sonra.
Ne abuk bi cümle. Şimdi antıler bak Turabi'ye nasıl laf söyledi diye goy goy yapar ama Turabi bunu dese ahlaksız olarak adlandırılır. @Maskeli Fedai @Yiğitt @Billy Kane @S.G.A.T.

Videoda en çok hakan ilgimi çekti gerçekten hem Turabi'ye hem Nagi'ye destek vererek çok yapıcı davranmış. Aferin yaa

Adem'in kolunda Olimpiyat simgesi varmış. Utanmıyor mu bu dopingli çıktığı Olimpiyatı koluna dövme yaptırmaya. İnsan bir çekinir. Herkes de birilerini kandırma derdinde.

Son düzenleme:
Acun'un uyarıyı izledim oha diyorum. Adem resmen bitti. Süperman olsa toplayamaz

Acun reyiz kendi programına küfür eden adama hayatta şampiyonluk vermez

Turabi reyiz finale
Puan topladı bayağı

Bi Adem korkutuyordu beni oda mundar etti kendini Merve sayesinde .

Bu Merve'nin hakkını asla ödeyemez Turabi. Sayesinde yine finale yazdırdı adını.

Gönüllülerden Hakan zaten fun kitle yapamadı. Nedense başarılı olamadı. Zaten Acun kendi elemanını şampiyon yaptı dedirtmemek için şampiyon yapmaz. Damla güzel konuşamıyor Hilmi ile. Mutat zaten zayıf halka. Şuan %80 Turabi şampiyon. %15 HİLMİ Damla %5 Hakan gibi duruyor.

Hakan, Turabi'yi röpörtajlarda destekledi hakkını teslim edelim
Adem geçen sene Sabriye ile ne yapıyordun falan da dedi

Adem bitmiştir

Hakan, Turabi'yi röpörtajlarda destekledi hakkını teslim edelim
Adem geçen sene Sabriye ile ne yapıyordun falan da dedi

Adem bitmiştir

Adem hiç konuşamamış konseyde. Yorumlara bakıyorum Adem adem yazıyor ama Adem bir tek oyuna geldim vs diyor hiç bir şey yok konuşmasında ama Turabi konseyde ajitasyon ile kanımı dondurdu ciğerimi söktü

Hakan'a bende sempati duydum ilk kez. Adem çok yanlış yaptı. Umarım panaromada Semih vsde karalar

Turabi performans 1.side oldu artık uyku tutmaz verem okur bu antiler

Semih, büyük oranda Turabi'yi haklı buldu Adem'i eleştirdi
Adem için Turabi'nin ataklarına cevap veremedi falan dedi