Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Oh oh oh maşallah ne mağduriyet çıkardı Turabi yine. Ühüü ben fakirdim benim imkanım yoktu inga inga :(
Güzel konuştu hakkını yemiyelim.
Laflarıyla resmen Adem'i ezdi bence

Güzel konuştu hakkını yemiyelim.
Laflarıyla resmen Adem'i ezdi bence
Valla samimiyetine hiç inanmıyorum. Her hareketi hesap kitap adamın. Hakan'ın adı çıkmış sinsi, kurnaz diye de bunun yaptığını kimse yapmıyor.

Ayrıca kavgada Adem ona dans etmesiyle ilgili bir şey demedi ki. Ben mi kaçırdım orayı?

Aha Adem de mağduriyet konusunda benim Turabi'den neyim eksik deyip şimdi de o başladı fakir edebiyatına :A

Son düzenleme:
Turabi kışkırttı, Adem de katıldı. Turabi orada alaksız şekilde Nagiyi söyledi, ne alakaydı şu an o? Ben olsam benim de zoruma giderdi, Merve sürekli taktik verdi ve bağırdı orda. :X
Şuna cevap yazacaktım Turabi ve Adem dikkatimi dağıttı. Al birini vur ötekine diyorum ikisine :A

Valla samimiyetine hiç inanmıyorum. Her hareketi hesap kitap adamın. Hakan'ın adı çıkmış sinsi, kurnaz diye de bunun yaptığını kimse yapmıyor.

Ayrıca kavgada Adem ona dans etmesiyle ilgili bir şey demedi ki. Ben mi kaçırdım orayı?
Dansıyla ilgili imada bulundu, galiba o @xemrexxx nin Turabinin meşhur videosunu paylaştığı o 'dans'ı diline doladı :A ve izlemediğimiz kısımlar var.
ikisinide sevmiyorum zaten. Yesinler birbirini ve yedilerde zaten :A

Olay baya karışmış ama biz çok kısa gördük. Nete yüklensin de net görelim, anlattıklarına göre savaş alanında dönmüş olay. :D

Kimse itiraz etmediğine göre sansür yapılan kısımda dans ile ilgili şeyler ve küfürler etti. Adem ve olmayan terbiyesi.
Hala dans ile ilgili bir şey söylemedi diyen var.:F

Turabi gibi adamın eline böyle koz verirsen o da konseye hazırlanır duygu sömürüsünü yapar, sana da delikanlılık taslayıp puanları toplar. Turabi son 15 günde yeniden Kıbrıs potasına girdi, en önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğunu bir daha kanıtladı. Adem bu kafayla zor şampiyon olur. @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati

Merve sağolsun yine şampiyon yapacak bizi. Ortalığı o karıştırıp olayı o büyüttü :A

Turabi gibi adamın eline böyle koz verirsen o da konseye hazırlanır duygu sömürüsünü yapar, sana da delikanlılık taslayıp puanları toplar. Turabi son 15 günde yeniden Kıbrıs potasına girdi, en önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğunu bir daha kanıtladı. Adem bu kafayla zor şampiyon olur. @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati
Ortalık tamamen Damla'ya kaldı, garanti şampiyon artık. :A

Ortalık tamamen Damla'ya kaldı, garanti şampiyon artık. :A
Hilmicem şu anda 1 numara bence. Hakan'ın aradan sıyrılıp sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum. Şu anda ne desek boş Kıbrıs zamanında kimin nasıl havayla gittiğine bağlı. Herkes üst üste yanlış yaparsa sürpriz bir Hakan-Nagihan finali bile görebiliriz. :Z:Z

Şuna cevap yazacaktım Turabi ve Adem dikkatimi dağıttı. Al birini vur ötekine diyorum ikisine :A

Dansıyla ilgili imada bulundu, galiba o @xemrexxx nin Turabinin meşhur videosunu paylaştığı o 'dans'ı diline doladı :A ve izlemediğimiz kısımlar var.
ikisinide sevmiyorum zaten. Yesinler birbirini ve yedilerde zaten :A
Yok Tv'de çıkmadı bence o kısım büyük ihtimal kesilen sahneler arasındadır. Zaten izlerken belliydi her tarafının montajlandığı :A Ya ikisi de birbirinden kötü karakterler bana göre zaten ilk vukuatları değil bu son da olmaz. İkisi de şampiyon olamaz umarım.

Hilmicem şu anda 1 numara bence. Hakan'ın aradan sıyrılıp sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum. Şu anda ne desek boş Kıbrıs zamanında kimin nasıl havayla gittiğine bağlı. Herkes üst üste yanlış yaparsa sürpriz bir Hakan-Nagihan finali bile görebiliriz. :Z:Z
Hakan değil de Hilmi olabilir. :D İsterim de yani. :bhr:

Öyle maalesef. Diyorum ya her hareketi hesap kitap bu adamın. İlk başta bir güzel kışkırttı ondan sonra da çok güzel ajitasyonunu yaptı ohh mis gelsin smsler şimdi. Toplumca en sevdiğimiz şey mağdur insanlar zaten. İki kere şampiyon olmuş sırf oradan 1 milyon lira kazanmış adam ama olsun küçükken çok zorlu yollardan geçtiğine göre ona acıyıp paramızı yatırmamız lazım kazanması için.