- Reaksiyon puanı
- 114,259
- Puanı
- 1,060
Güzel konuştu hakkını yemiyelim.Oh oh oh maşallah ne mağduriyet çıkardı Turabi yine. Ühüü ben fakirdim benim imkanım yoktu inga inga
Laflarıyla resmen Adem'i ezdi bence
Güzel konuştu hakkını yemiyelim.Oh oh oh maşallah ne mağduriyet çıkardı Turabi yine. Ühüü ben fakirdim benim imkanım yoktu inga inga
Valla samimiyetine hiç inanmıyorum. Her hareketi hesap kitap adamın. Hakan'ın adı çıkmış sinsi, kurnaz diye de bunun yaptığını kimse yapmıyor.Güzel konuştu hakkını yemiyelim.
Laflarıyla resmen Adem'i ezdi bence
Ramazanda televizyon izleyemiyorum youtubedan bakarım.Erkeklerde TURABİ kazandı, Kadınlarda MERVE kazandı.
Kavgayı izledin mi, yorumların falan yok sinirleniyorum zaten. Adoş'un ''Ya sen kimsin'' deyişi çok tatlıydı.
Teraviye mi gidiyorsun?Ramazanda televizyon izleyemiyorum youtubedan bakarım.
Şuna cevap yazacaktım Turabi ve Adem dikkatimi dağıttı. Al birini vur ötekine diyorum ikisineTurabi kışkırttı, Adem de katıldı. Turabi orada alaksız şekilde Nagiyi söyledi, ne alakaydı şu an o? Ben olsam benim de zoruma giderdi, Merve sürekli taktik verdi ve bağırdı orda.
Dansıyla ilgili imada bulundu, galiba o @xemrexxx nin Turabinin meşhur videosunu paylaştığı o 'dans'ı diline doladı ve izlemediğimiz kısımlar var.Valla samimiyetine hiç inanmıyorum. Her hareketi hesap kitap adamın. Hakan'ın adı çıkmış sinsi, kurnaz diye de bunun yaptığını kimse yapmıyor.
Ayrıca kavgada Adem ona dans etmesiyle ilgili bir şey demedi ki. Ben mi kaçırdım orayı?
Ortalık tamamen Damla'ya kaldı, garanti şampiyon artık.Turabi gibi adamın eline böyle koz verirsen o da konseye hazırlanır duygu sömürüsünü yapar, sana da delikanlılık taslayıp puanları toplar. Turabi son 15 günde yeniden Kıbrıs potasına girdi, en önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğunu bir daha kanıtladı. Adem bu kafayla zor şampiyon olur. @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati
Hilmicem şu anda 1 numara bence. Hakan'ın aradan sıyrılıp sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum. Şu anda ne desek boş Kıbrıs zamanında kimin nasıl havayla gittiğine bağlı. Herkes üst üste yanlış yaparsa sürpriz bir Hakan-Nagihan finali bile görebiliriz.Ortalık tamamen Damla'ya kaldı, garanti şampiyon artık.
Yok Tv'de çıkmadı bence o kısım büyük ihtimal kesilen sahneler arasındadır. Zaten izlerken belliydi her tarafının montajlandığı Ya ikisi de birbirinden kötü karakterler bana göre zaten ilk vukuatları değil bu son da olmaz. İkisi de şampiyon olamaz umarım.Şuna cevap yazacaktım Turabi ve Adem dikkatimi dağıttı. Al birini vur ötekine diyorum ikisine
Dansıyla ilgili imada bulundu, galiba o @xemrexxx nin Turabinin meşhur videosunu paylaştığı o 'dans'ı diline doladı ve izlemediğimiz kısımlar var.
ikisinide sevmiyorum zaten. Yesinler birbirini ve yedilerde zaten
Hakan değil de Hilmi olabilir. İsterim de yani.Hilmicem şu anda 1 numara bence. Hakan'ın aradan sıyrılıp sürpriz yapabileceğini de düşünüyorum. Şu anda ne desek boş Kıbrıs zamanında kimin nasıl havayla gittiğine bağlı. Herkes üst üste yanlış yaparsa sürpriz bir Hakan-Nagihan finali bile görebiliriz.
Öyle maalesef. Diyorum ya her hareketi hesap kitap bu adamın. İlk başta bir güzel kışkırttı ondan sonra da çok güzel ajitasyonunu yaptı ohh mis gelsin smsler şimdi. Toplumca en sevdiğimiz şey mağdur insanlar zaten. İki kere şampiyon olmuş sırf oradan 1 milyon lira kazanmış adam ama olsun küçükken çok zorlu yollardan geçtiğine göre ona acıyıp paramızı yatırmamız lazım kazanması için.Turabi gibi adamın eline böyle koz verirsen o da konseye hazırlanır duygu sömürüsünü yapar, sana da delikanlılık taslayıp puanları toplar. Turabi son 15 günde yeniden Kıbrıs potasına girdi, en önemli şampiyonluk adaylarından biri olduğunu bir daha kanıtladı. Adem bu kafayla zor şampiyon olur. @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati