Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Turabi'nin kendi kitlesi var o bize antipatik gelen hallerine bayılıyor millet :D Adem ile birlikte ilk ikidedir Turabi ünlüler arasında, şu aşamada hiçbir potada eleneceğini sanmıyorum.
Benim de aklımda o vardı. Büyük şans onun için gerçekten. Turabi için tam tersi durum var bu arada. Oylama zamanında çok antipatik duruyordu. Yeni oylamaya kadar sağlam bir potaya çıkarsa elenebilir. @Yiğitt
Yağmur'a da sempati vardı.
Mustafa oylama kapandıktan sonra sempati topladı. ilk 2 hafta öyleydi. Sonradan bozdu kendini. Akşam öğrenecez bakalım :D
Yağmur'un ödülde katkısı var ve elenmeyi bu hafta haketmiyor
Mustafa elenmiştir diye seviniyordum, üzüldüm şahsen Yağmur'a. :( O kadar İstanbul ödülüne sevinmişti garibim...

Yok ya oylama bittikten sonra kaybetti sempatisini asıl :D Ünlülere ilk geçtiğinde hem müthiş performansı vardı hem de takım tarafından dışlanıyordu ve sesi de çıkmıyordu herkes acımıştı o zaman. Sonradan çıktı tabi gerçek yüzü ortaya :T:
Yeni oylama başlıyacak bu hafta :D

Turabi'nin kendi kitlesi var o bize antipatik gelen hallerine bayılıyor millet :D Adem ile birlikte ilk ikidedir Turabi ünlüler arasında, şu aşamada hiçbir potada eleneceğini sanmıyorum.
Bir çok yorum görmüştüm kendi fanlarından. Bu sene sadece konuştuğunu, en zayıfları seçtiğini söylüyorlardı. Kızları yener zaten. Murat diğer taraftan belki geçer diye düşünüyorum. Olası dörtlü pota var kafamda Adem ve Turabi'nin çıktığı. Diğer taraftan da her hangi 2 erkek gelirse Turabi elenir bura yazıyorum. :D

Bir çok yorum görmüştüm kendi fanlarından. Bu sene sadece konuştuğunu, en zayıfları seçtiğini söylüyorlardı. Kızları yener zaten. Murat diğer taraftan belki geçer diye düşünüyorum. Olası dörtlü pota var kafamda Adem ve Turabi'nin çıktığı. Diğer taraftan da her hangi 2 erkek gelirse Turabi elenir bura yazıyorum. :D
Zaten yeni oylama yapılıyormuş, son hareketleriyle arttırdı yine oylarını. Kıbrıs'a kadar gider ben diyeyim sana, ancak orada kurtuluruz :A

Merve sabahtan beri Turabi'ye yandan destek verdi, kız sürekli taktik verdi. Sonra da kışkırtıyor. Bu yıl Turabi gerçekten fos...

Merve sabahtan beri Turabi'ye yandan destek verdi, kız sürekli taktik verdi. Sonra da kışkırtıyor. Bu yıl Turabi gerçekten fos...
Turabi'nin lafı Adem içindi aslında. Yada yoksa Merve ile yarıştıklarında Nagihan'a mı destek oldu? o arada bakmadım ilk oyunda.
Adem ve Turabi tartışmasında ben Adem'i haksız buldum. Tartışmanın başlaması ve büyümesine sebep oldu

Turabi'nin lafı Adem içindi aslında. Yada yoksa Merve ile yarıştıklarında Nagihan'a mı destek oldu? o arada bakmadım ilk oyunda.
Adem ve Turabi tartışmasında ben Adem'i haksız buldum. Tartışmanın başlaması ve büyümesine sebep oldu
Turabi kışkırttı, Adem de katıldı. Turabi orada alaksız şekilde Nagiyi söyledi, ne alakaydı şu an o? Ben olsam benim de zoruma giderdi, Merve sürekli taktik verdi ve bağırdı orda. :X

Nagihan o kaslarıyla ikisini de parçalar ayaklarını denk alsınlar. :A
Adem'in sportif konuda Turabi'yi ezmesi hoş değil. Turabi zaten işin şov kısmında olduğunu kabul ediyor. Adem'e oradan birisi "dopingli olimpiyatlara gidip bayrağını, ülkeni rezil ettin" dese adamın diyecek bir kelimesi yok. Ne yazık ki hiç birinin bundan haberi yok.

Konsey görüntüsünde Turabi kimse kimseyi dans ettiği için kınayamaz falan diyor da öyle bir şey söylemedi Adem? En azından ekrana gelmedi yani ben kaçırmadıysam. Sadece Tayland'da gösteri için dövüştüğünü gerçek dövüşçü olmadığını söyledi.

Oh oh oh maşallah ne mağduriyet çıkardı Turabi yine. Ühüü ben fakirdim benim imkanım yoktu inga inga :(