En fazla yapacağı o yaniCeza vermez be, sadece lafla kalır. Ünlüler zaten kötü, birde üstüne dahada cezalandırmaz takımı Adem'i devre dışı bırakarak
En fazla yapacağı o yaniCeza vermez be, sadece lafla kalır. Ünlüler zaten kötü, birde üstüne dahada cezalandırmaz takımı Adem'i devre dışı bırakarak
@sokak sanati olaylar var
Adem anti oylara yürüyor anlaşılanAz önce fragmanı izledim bomba. Adem yürek yemiş. İstanbula erken uçuş bileti geliyor sanırım
Adem anti oylara yürüyor anlaşılanTurabi reyiz onu elemeli
Antiler çıldırmışTurabi iyice mağdur oldu zaten böyle saçma kabadayı hareketler sökmez. Adem kendini bitiriyor. Nagi ile Turbo anladma yaptı kesin.
Zaten Nagi fanı olarak geçinen zavallı kesin konu Turabi olunca Nagi'nin kavga ettiği Nagi'ye haksızlık yapan adamı tutuyor.
Antiler çıldırmışTurabi'ye direk dansçısı dediğini iddia edip Adem'i destekliyorlarHasan'a olduğu gibi hüsrana uğrayacaklar
Birde bu belden aşağıya vuran kitle Türkiye'de ahlaktan, barıştan bahsederSıkıntı yok kanka her şey planladığımız gibi gidiyor
İnsanlara belden aşağıya vuran Adem iyice gözden düştü zaten @Yiğitt bile bıraktı
Ya dün uyuyup kalmışım en bomba kaçırdım yaAcun reis şu an Panorama'da. Damla'nın olayını, montaj sorununu anlattı.Bir daha yazmıyım, tweetimden görün.
https://twitter.com/x/status/1000740149154795520
@MasacRE- @Dosi @S.G.A.T.
Doping sebebiyle geri alınmış olmasaydı çok büyük bir başarıydi 5cilik. Son maçta da japona hakemle kaybetmişti zaten. Boks olimpiyatlarda yüzme ile beraber kazanılması en zor branş. Öyle şov prodüksiyonlarının düzenlediği boks gecelerine benzemez. Şansla kazanılma ihtimali yok.Birde bu belden aşağıya vuran kitle Türkiye'de ahlaktan, barıştan bahsederKendileri ile çelişiyorlar
Bu adamın tek başarısı olimpiyatlarda 5.olmak o da doping sebebiyle geri alınmış zaten. Yani o kadar da ahım şahım bir dövüşçü değil.
Yav komedi gibi kitleTurabi yapınca tü kaka Adem yapınca ooo adamsın bilmem ne. Millet ne ikiyüzlüdür
Bu sezon ikinci oynayışımız işte.
Taa en başlarda oynanmıştı en son. Bence erkeklerin bu kadar gergin olmasının nedeni INNA@S.G.A.T.
Uyuyup kaldım olmaz olsun böyle şans.
Affet bizi kanka hepimizden önce mağdurun gerçek yüzünü gördünGeçen sene Adem Adem diye ölüyordun la ne satıcı adamsın sen
Hilmiyi görüyor musun bu haliyle de kaptı birini. Deli olacam.Uyuyup kaldım olmaz olsun böyle şans.
Saçsız hali bile piyasa yapıyor herifin. Kıskandım sabah haberi görünce gerçekten.Hilmiyi görüyor musun bu haliyle de kaptı birini. Deli olacam.
Hilmicem elden gidiyeahhhhSaçsız hali bile piyasa yapıyor herifin. Kıskandım sabah haberi görünce gerçekten.
Saçsız hali daha tatlı çünkü.Saçsız hali bile piyasa yapıyor herifin. Kıskandım sabah haberi görünce gerçekten.
Birde bu belden aşağıya vuran kitle Türkiye'de ahlaktan, barıştan bahsederKendileri ile çelişiyorlar
Bu adamın tek başarısı olimpiyatlarda 5.olmak o da doping sebebiyle geri alınmış zaten. Yani o kadar da ahım şahım bir dövüşçü değil.
Yav komedi gibi kitleTurabi yapınca tü kaka Adem yapınca ooo adamsın bilmem ne. Millet ne ikiyüzlüdür
Yav kanka 2 defa zaten şampiyon olarak ayarı verdikAynen kardeşim Turabi'nin bu kadar ileri gittiğini ben hatırlamıyorum. Adem yapınca destekliyorlar. Bir gün herkes Turabigilleri destekleyecek demiştik ama biz. Adem şuan Turabi'nin değiştirilmiş hali
Yav kanka 2 defa zaten şampiyon olarak ayarı verdikAğlamaları ondan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?