Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ceza vermez be, sadece lafla kalır. Ünlüler zaten kötü, birde üstüne dahada cezalandırmaz takımı Adem'i devre dışı bırakarak :A
En fazla yapacağı o yani :A Zaten Turabi'ye de üst üste çok fazla tepki olduğu için göstermelik ceza veriyordu,Adem'de öyle bir durum yok gibi o yüzden bence de ceza vermez :A

Adem anti oylara yürüyor anlaşılan :A Turabi reyiz onu elemeli :A

Turabi iyice mağdur oldu zaten böyle saçma kabadayı hareketler sökmez. Adem kendini bitiriyor. Nagi ile Turbo anladma yaptı kesin.:A

Zaten Nagi fanı olarak geçinen zavallı kesin konu Turabi olunca Nagi'nin kavga ettiği Nagi'ye haksızlık yapan adamı tutuyor.:F

Turabi iyice mağdur oldu zaten böyle saçma kabadayı hareketler sökmez. Adem kendini bitiriyor. Nagi ile Turbo anladma yaptı kesin.:A

Zaten Nagi fanı olarak geçinen zavallı kesin konu Turabi olunca Nagi'nin kavga ettiği Nagi'ye haksızlık yapan adamı tutuyor.:F
Antiler çıldırmış :A Turabi'ye direk dansçısı dediğini iddia edip Adem'i destekliyorlar :A Hasan'a olduğu gibi hüsrana uğrayacaklar :A

Sıkıntı yok kanka her şey planladığımız gibi gidiyor :A
İnsanlara belden aşağıya vuran Adem iyice gözden düştü zaten @Yiğitt bile bıraktı :A
Birde bu belden aşağıya vuran kitle Türkiye'de ahlaktan, barıştan bahseder :A Kendileri ile çelişiyorlar :A

Bu adamın tek başarısı olimpiyatlarda 5.olmak o da doping sebebiyle geri alınmış zaten. Yani o kadar da ahım şahım bir dövüşçü değil.

Yav komedi gibi kitle :A Turabi yapınca tü kaka Adem yapınca ooo adamsın bilmem ne. Millet ne ikiyüzlüdür :A

Son düzenleme:
Birde bu belden aşağıya vuran kitle Türkiye'de ahlaktan, barıştan bahseder :A Kendileri ile çelişiyorlar :A

Bu adamın tek başarısı olimpiyatlarda 5.olmak o da doping sebebiyle geri alınmış zaten. Yani o kadar da ahım şahım bir dövüşçü değil.

Yav komedi gibi kitle :A Turabi yapınca tü kaka Adem yapınca ooo adamsın bilmem ne. Millet ne ikiyüzlüdür :A
Doping sebebiyle geri alınmış olmasaydı çok büyük bir başarıydi 5cilik. Son maçta da japona hakemle kaybetmişti zaten. Boks olimpiyatlarda yüzme ile beraber kazanılması en zor branş. Öyle şov prodüksiyonlarının düzenlediği boks gecelerine benzemez. Şansla kazanılma ihtimali yok.

Hilmicem'den etkilenen kız. Kız Survivor'daki haliyle bile güzel. :D @MasacRE- @Yiğitt @sokak sanati @mrt-06
Edit. Ne sapık adamlarsınız konusunu bile açmışsınız :A
Ddvk3uMVQAAHqCn.jpg

Son düzenleme:

Aynen kardeşim Turabi'nin bu kadar ileri gittiğini ben hatırlamıyorum. Adem yapınca destekliyorlar. Bir gün herkes Turabigilleri destekleyecek demiştik ama biz. Adem şuan Turabi'nin değiştirilmiş hali:A

Aynen kardeşim Turabi'nin bu kadar ileri gittiğini ben hatırlamıyorum. Adem yapınca destekliyorlar. Bir gün herkes Turabigilleri destekleyecek demiştik ama biz. Adem şuan Turabi'nin değiştirilmiş hali:A
Yav kanka 2 defa zaten şampiyon olarak ayarı verdik :A Ağlamaları ondan zaten :A

Youtube'da hayırsever bir arkadaş dünkü programın hepsini yüklemiş. 2 saattir izliyorum. :D Muhteşemdi gerçekten.
Anıl son performansıyla şampiyonluk için önemli adaylardan birisi olduğunu kanıtladı. Nagihan muhteşem destek veriyor yalnız. Bu takım yürür gider. :D