Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hadi ya?????? Ben kapattım :F
hadi canım :Z:Z yok artık????? Şok şok şok
Anıl ikinci bir Murat olayı yarattı desene 😱
Arka arkaya kazandılar o kadar ibre tamamen ünlülere dönmüştü. Bir de üstüne 4 puanlık avantajla girince ben de daha bitmeden kaybettik dedim öylesine baktım oyuna :F Bir baktım Anıl saydırıyor nasıl döndü hala şaşkınım, izle son oyunu netten :A

Arka arkaya kazandılar o kadar ibre tamamen ünlülere dönmüştü. Bir de üstüne 4 puanlık avantajla girimince ben de daha bitmeden kaybettik dedim öylesine baktım oyuna :F Bir baktım Anıl saydırıyor nasıl döndü hala şaşkınım, izle son oyunu netten :A
Avrupa yayınını açtım, şuan 9-9 orda. reklam koymazlarda izleyecem.
O değilde Merve avantaj sağlayınca Adem ve Turabi yumuşadı, Ümit iyi dostluklar kavgayla başlar deyip havalara girmişlerdi erken :F @Yiğitt sende genelde karamsar oluyon. Oyun gitti dedinmi??

Avrupa yayınını açtım, şuan 9-9 orda. reklam koymazlarda izleyecem.
O değilde Merve avantaj sağlayınca Adem ve Turabi yumuşadı, Ümit iyi dostluklar kavgayla başlar deyip havalara girmişlerdi erken :F @Yiğitt sende genelde karamsar oluyon. Oyun gitti dedinmi??
Demedim, üstte yazdım ya INNA'yı görmek için bizim yakışıklılar kazanacaktır diye. :Z

Bu oyun net gönüllülerin.
@MasacRE- eğer ucunda ödül olmasaydı gönüllüler asılmazdı oyuna. Dün ruhsuzlardı baya

Demedim, üstte yazdım ya INNA'yı görmek için bizim yakışıklılar kazanacaktır diye. :Z
Ozaman bende üstte şunu yazmıştım diyeyim :A net bizde dedim ama dumanlı sisli oldu bizim olana kadar :F

Lütfen Mustafa kazanmasın bireyseli, kazanırsa Yağmur gider :( @Dosi @Yiğitt
İnan ilkkez Yağmur gitmesin diye gönülden istiyorum :A
Mustafa almazsa bu iş tamam deriz :Z

Vay tebrikler :Z

Bizde son oyun şimdi başladı. Tv den keyifle bakıyorum stres yapmadan :A @MasacRE-
Valla son kısma geldiğinde ben de hiç stres yapmamıştım, ne de olsa kaybettiğimiz belli diye yatmış izliyordum öyle. Sonra arka arkaya sayılar gelince yerimden nasıl doğrulduğumu bile anlamadım :A

Abo öne açık saçık kızları getirdiler. 😱 Benim Hilmi ve Anıl kayboldu. :bağır:@MasacRE-

Valla son kısma geldiğinde ben de hiç stres yapmamıştım, ne de olsa kaybettiğimiz belli diye yatmış izliyordum öyle. Sonra arka arkaya sayılar gelince yerimden nasıl doğrulduğumu bile anlamadım :A
Ben izledim televizyondan. Şimdi izlemiyorum. Konseye yarın bakarım. Dün Merve daha oynanmadan arkadaşlarına güçlü rakip çıkaralım demişti. Umarım öyle yapmazlarda Mustafa'dan kurtuluruz :D