Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek miÇok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var.![]()
Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek miÇok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var.![]()
Onların neyine?Tipsizler Inna'yı görmek istemeyecek mi![]()
Baya avantajlıydık da ellerindeki oyunu verecekler zorla, 9-8'e geldiBu oyun net gönüllülerin.
@MasacRE- eğer ucunda ödül olmasaydı gönüllüler asılmazdı oyuna. Dün ruhsuzlardı baya
Oha Turabi delirdi, Mustafa Kemal'i dövecek. 😱 İlk kez bu kadar sesinin yükseldiğini görüyorum Turabi'nin... @Maskeli Fedai
AhahaAa @Maskeli Fedai buradaymış, Turabi'nin yiyeceği dayağı görmeye mi geldin maskeli![]()
Anıl saniyeyle kaybetmeseydi 10 olacaktı.Baya avantajlıydık da ellerindeki oyunu verecekler zorla, 9-8'e geldi![]()
Yani sen kalitesiz bir ortamdamı kaliyorsun? Evinde izleyenlere Ne demek istedin sen 😱 @MasacRE-Salondan odaya geçiş yaparken gördüm canım aa yoksa benim kalitem o kadar düşer mi hiç?
Hadi ya?????? Ben kapattım
Dedim sana yakışıklılar ağır basar diye.
Yağmur ile Merve oyununda kötü olunca kapatmıştımÇok güzel verdiniz oyunu bravo.