Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Adem, Turabi'ye vurdu sanki? Acun öyle bir konuştu ki şiddet uyguladı diye düşünüyorum şahsen. :D
Öyle bir şey varsa Yalla Türkiye olur :A:A
Bu sene bambaşka bir survivor var. Beklerim herşeyi :A

Hafif vuruşmalara bir şey yapmaz Acun. Hele Adem gibi reytingli ve bol fanlı birine imkanı yok yapmaz. :D Zaten az kaldı, bugün son 35 gün diyordu tahminen. :A
Temmuza sarkacak yine demek :F
iyi ya, forumda kafa dağıttığımız bir mekan burası. En çok yorum yazdığım yer. Başta sen ve @eskici sonrada @MasacRE- ve ben iyi güncel tuttuk konuyu :A
@xemrexxx gibiler çatlamaya devam etsin :A

Belki son Survivor'ım olur, fazla kaptırıyorum kendimi. :A
2 senedir senin gibi son survivorum diyordum :A Hatta bu sene 1 ay geçince konularin birinde bu sene izlemiyorum demiştim ama bak burdayım :F:F
Eskisi gibi ada hayatına bakmıyorum ama oyunları kaçırmıyorum :A

Twitterinin reklamını yapıyor @denizz19 :A:A
Damla'da ama uzatmış ozaman. O olayı ertesi güne dokunulmazlığa yansıtması ve bu durumdan dolayı Hakan'ı söylemesi ona eksi getirdi ama survivor uzun süreli bir yarışma. Turabi'nin tavrı gibi oda unutulur :A @MasacRE-
Ödül büyüktü tabi, onun heyecanıyla yapmıştır bir hata olur o kadar :A

Evet yeni dokunulmazlık oyunu başladı, izliyor musunuz :D @Yiğitt @S.G.A.T.

Oha Turabi delirdi, Mustafa Kemal'i dövecek. 😱 İlk kez bu kadar sesinin yükseldiğini görüyorum Turabi'nin... @Maskeli Fedai

İzliyorum, bu nasıl oyun. 😱

Herkes aşırı gergin, herkes birbirine bağırıyor. KAOS var. :Z @sokak sanati nerdesin? :A

izliyorumda, aç halimle izleyince bunların gerginliği benide geriyor :F:F Bu oyunda niye kavga var anladım :F
Bu oyun kaç kez oynandı daha önce, ilk defa bu kadar gergin olduklarını görüyorum :A Bak mesela şu an sakin sakin oyunu anlatan Adem birazdan çıldıracak :A

Bu oyun kaç kez oynandı daha önce, ilk defa bu kadar gergin olduklarını görüyorum :A Bak mesela şu an sakin sakin oyunu anlatan Adem birazdan çıldıracak :A
Bu sezon ikinci oynayışımız işte. :D

Taa en başlarda oynanmıştı en son. Bence erkeklerin bu kadar gergin olmasının nedeni INNA :A @S.G.A.T.

Sadece bu sezon için değil genel olarak söyledim :D Arada oluyordu bir şeyler ama bugün her oyundan sonda bağırıp çağırıyorlar :A
Çok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var. :A