Öyle bir şey varsa Yalla Türkiye olurAdem, Turabi'ye vurdu sanki? Acun öyle bir konuştu ki şiddet uyguladı diye düşünüyorum şahsen.
Bu sene bambaşka bir survivor var. Beklerim herşeyi
Öyle bir şey varsa Yalla Türkiye olurAdem, Turabi'ye vurdu sanki? Acun öyle bir konuştu ki şiddet uyguladı diye düşünüyorum şahsen.
Hafif vuruşmalara bir şey yapmaz Acun. Hele Adem gibi reytingli ve bol fanlı birine imkanı yok yapmaz. Zaten az kaldı, bugün son 35 gün diyordu tahminen.Öyle bir şey varsa Yalla Türkiye olur
Bu sene bambaşka bir survivor var. Beklerim herşeyi
Temmuza sarkacak yine demekHafif vuruşmalara bir şey yapmaz Acun. Hele Adem gibi reytingli ve bol fanlı birine imkanı yok yapmaz. Zaten az kaldı, bugün son 35 gün diyordu tahminen.
2 senedir senin gibi son survivorum diyordum Hatta bu sene 1 ay geçince konularin birinde bu sene izlemiyorum demiştim ama bak burdayımBelki son Survivor'ım olur, fazla kaptırıyorum kendimi.
Ödül büyüktü tabi, onun heyecanıyla yapmıştır bir hata olur o kadar
Mustafa anlamıyor, Turabi anlatıyor ama karşı taraf anlamıyor. Tam bizlik bölüm, kaosTurabi delirmiş lan ne oluyor?
İzliyorum, bu nasıl oyun. 😱
Herkes aşırı gergin, herkes birbirine bağırıyor. KAOS var. @sokak sanati nerdesin?
Bu oyun kaç kez oynandı daha önce, ilk defa bu kadar gergin olduklarını görüyorum Bak mesela şu an sakin sakin oyunu anlatan Adem birazdan çıldıracakizliyorumda, aç halimle izleyince bunların gerginliği benide geriyor Bu oyunda niye kavga var anladım
Bu sezon ikinci oynayışımız işte.Bu oyun kaç kez oynandı daha önce, ilk defa bu kadar gergin olduklarını görüyorum Bak mesela şu an sakin sakin oyunu anlatan Adem birazdan çıldıracak
@DarkLegenD da gizli gizli takip ediyor çaktırmadan Unuttu gizlediğini yazdı burayaHani sen izlemiyordun bu programı? @MasacRE-
Sadece bu sezon için değil genel olarak söyledim Arada oluyordu bir şeyler ama bugün her oyundan sonda bağırıp çağırıyorlarBu sezon ikinci oynayışımız işte.
Taa en başlarda oynanmıştı en son. Bence erkeklerin bu kadar gergin olmasının nedeni INNA @S.G.A.T.
unuttuğundan değil, heyecan yaptığından dolayı panikle yazıverdi@DarkLegenD da gizli gizli takip ediyor çaktırmadan Unuttu gizlediğini yazdı buraya
Hani sen izlemiyordun bu programı? @MasacRE-
Salondan odaya geçiş yaparken gördüm canım aa yoksa benim kalitem o kadar düşer mi hiç?@DarkLegenD da gizli gizli takip ediyor çaktırmadan Unuttu gizlediğini yazdı buraya
Çok stresli oyun ama bizim takımın yakışıklı sayısı daha fazla olduğu için INNA'ya biz ulaşabiliriz. Anıl ve Hilmi ağır basar, karşısı tarafta tek Adem var.Sadece bu sezon için değil genel olarak söyledim Arada oluyordu bir şeyler ama bugün her oyundan sonda bağırıp çağırıyorlar