Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Hadi ya?????? Ben kapattım

hadi canım
yok artık????? Şok şok şok
Anıl ikinci bir Murat olayı yarattı desene 😱
Arka arkaya kazandılar o kadar ibre tamamen ünlülere dönmüştü. Bir de üstüne 4 puanlık avantajla girince ben de daha bitmeden kaybettik dedim öylesine baktım oyuna
Bir baktım Anıl saydırıyor nasıl döndü hala şaşkınım, izle son oyunu netten

Avrupa yayınını açtım, şuan 9-9 orda. reklam koymazlarda izleyecem.
O değilde Merve avantaj sağlayınca Adem ve Turabi yumuşadı, Ümit iyi dostluklar kavgayla başlar deyip havalara girmişlerdi erken
@Yiğitt sende genelde karamsar oluyon. Oyun gitti dedinmi??

Demedim, üstte yazdım ya INNA'yı görmek için bizim yakışıklılar kazanacaktır diye.

Bu oyun net gönüllülerin.
@MasacRE- eğer ucunda ödül olmasaydı gönüllüler asılmazdı oyuna. Dün ruhsuzlardı baya

Demedim, üstte yazdım ya INNA'yı görmek için bizim yakışıklılar kazanacaktır diye.
Ozaman bende üstte şunu yazmıştım diyeyim
net bizde dedim ama dumanlı sisli oldu bizim olana kadar

Lütfen Mustafa kazanmasın bireyseli, kazanırsa Yağmur gider
@Dosi @Yiğitt
İnan ilkkez Yağmur gitmesin diye gönülden istiyorum

Mustafa almazsa bu iş tamam deriz

Ve Adem kazandı.
Bence konseyden MK çıkacak, Adem de Turabi diyecek. Acun'un dediği gece fragmanında da Adem-Turabi kavgası olacak yine.
@MasacRE- @Dosi

Vay tebrikler

Bizde son oyun şimdi başladı. Tv den keyifle bakıyorum stres yapmadan
@MasacRE-
Valla son kısma geldiğinde ben de hiç stres yapmamıştım, ne de olsa kaybettiğimiz belli diye yatmış izliyordum öyle. Sonra arka arkaya sayılar gelince yerimden nasıl doğrulduğumu bile anlamadım

Ödül de mi bugünmüş konsey ne zaman başlayacak ya 12 oldu saat

Hahah hepsi Inna'nın yemeğine saldırıyor

Abo öne açık saçık kızları getirdiler. 😱 Benim Hilmi ve Anıl kayboldu.
@MasacRE-

Valla son kısma geldiğinde ben de hiç stres yapmamıştım, ne de olsa kaybettiğimiz belli diye yatmış izliyordum öyle. Sonra arka arkaya sayılar gelince yerimden nasıl doğrulduğumu bile anlamadım
Ben izledim televizyondan. Şimdi izlemiyorum. Konseye yarın bakarım. Dün Merve daha oynanmadan arkadaşlarına güçlü rakip çıkaralım demişti. Umarım öyle yapmazlarda Mustafa'dan kurtuluruz