İzliyor musun bu bölümü, dokunulmazlık başlıyorTurabi iki oyunda 4 oyuna çıktı, 1 puan aldı. Sanırsın çok iyi kazandı da falan konuşuyor iddialı iddialı.
Ödülü 10-6 Ünlüler kazandı.
İzliyorum tabi, tek kalınca burada yorumlayan olmayınca pek gelmiyorum.İzliyor musun bu bölümü, dokunulmazlık başlıyor
3-0 olduİzliyorum tabi, tek kalınca burada yorumlayan olmayınca pek gelmiyorum.
1-0 Ünlüler önde.
3-1 oldu, alacaz bence bu oyunu. Anıl, Damla, Hakan var. Hilmi kazanır, fragmanda bir oyunda Murat kazanıyor. Yağmur da iyi atış yaptı bence. Nagi sayı vermeyebilir. Alacaz bence.3-0 olduİlk eşleşmeler çok kötüydü ama, bir Hilmi kazanır belki dedim o da kaybetti.
Baya umutlusun ha3-1 oldu, alacaz bence bu oyunu. Anıl, Damla, Hakan var. Hilmi kazanır, fragmanda bir oyunda Murat kazanıyor. Yağmur da iyi atış yaptı bence. Nagi sayı vermeyebilir. Alacaz bence.
10-8 Gönüllüler alır tahminim.
Damlam atışları harika.Baya umutlusun ha3-2 oldu hadi bakalım dönüyoruzÇekişmeli geçer bu oyun bence fark olmaz, bayrağa da kalabilir.
Merve'nin eli ayağına dolaştı, heyecan yaptı Damla'ya karşı önde gelinceDamlam atışları harika.
3-3 oldu.
Damla atışlarda harika, maşallah ne güzel attı gördün mü?Merve'nin eli ayağına dolaştı, heyecan yaptı Damla'ya karşı önde gelince
Evet harikaydıDamla atışlarda harika, maşallah ne güzel attı gördün mü?
Damla 7-6 yaptı Elif kudurduTurabi kazandı, 6-4 Ünlüler önde.
7-7 oldu.Damla 7-6 yaptı Elif kudurduMustafa'ya da bir haller oldu, Anıl'a taktı adam ya
Başlarda seviyordum ben aslında ama son zamanlarda baya itici biri oldu çıktı.7-7 oldu.
Elensin gitsin şu Mustafa Kemal, ne kadar başarılı olsa da o kadar da itici...
Anıl aşkımıza laf etti diye sinir olmaya başladın demi?Başlarda seviyordum ben aslında ama son zamanlarda baya itici biri oldu çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?