Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Youtubedan baktım Nagihan'ın "... çocuklarıyız biz" diye şarkı söylemesi güldürdü.

Beni de geçersiniz yakında

Yarışmanın bitmesine daha çok var o zamana kadar geçersiniz ben izlemiyorum nasılsa
yarışma 3 aymı ne oldu ve en fazla 2 ay kaldı. Senle 1100 mesaj yazmışken, sensiz bu kısa sürede bir okadar imkansız
Oyun skorlarını yazmayı bıraktım. Oyun zamanı ara sıra yorumluyorum ve her bölümdede aktif değilim bu aralar.
Sen gittin hepimiz durgunlaştık

Yapacak bir şey yok bu saçmalıkları daha fazla izleyemem Acun Yiğit'i de elemiş zaten

@MasacRE- Seninki yine benimkine sarmış

2 hafta üst üste performans birincisi olarak ve ada hayatında da sakinken favorim olma yolundayken olmadı bu hamle

Gönüllüler tam kaos fırtınası.

Ünlüler o kadar aç kaldı hiç bu kadar birbirine girmedi ama gönüllüler hem bir kuyu kazma peşinde. Çünkü Hakan var. Kadına Çamur demiş zaten. Neyse Ki Turabi'ye laf edenlerin desteklediği isimlerde aynı davranış yapıyor. Kendi kendilerine susmak zorunda kalıyorlar.

Ödül baya güzelmiş, iskender çekti canım derdim ama daha geçen hafta yedim.

1-0 Ünlüler önde başladı, bakalım kim kazanacak?

Oyun çok sıkıcı, inşallah bir oyun daha vardır.

6-0 Ünlüler önde, Gönüllüler de hiç fark var havası yok.
Çok rahatlar, sanki bilerek veriyorlar gibi..

Adem süper yaa. Hem ittiriyor her oyunda hemde fzugun atıp kazandı. Adamın kaslarına üzüldüm o kadar ittirmekle yıpranır

Sema naptın kaplanım yaa

İşte istedigim Ünlüler All Star kadromuz

10-2 ödülü Ünlüler kazandı. Hiç heyecanı yoktu, Acun sununca hep heyecanlı olurdu oysa.
Turabi lazım buralara...

Adem'in "Ne yaptık" deyişi de çok tatlıydı.