Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne kadar sıkıcı bir oyundu, bıraktım da kitap okudum vallahi.

10-4 Ada oyununu Ünlüler kazandı. Aşırı uykum var, diğer ödüle dayanamam herhalde.

İzleyecektim bu sene guya ama sarmadı
Diziler bu sene daha güzel
Yine dizilerin boş oldugu bi sezon olursa ancak o zaman bakarım

Etiket gelmemiş görmemişim. Şimdi gördüm
Bende güya bu sene izlemeyecektim

Hatta kutlama konumda " bu sene hariç her sene aktiftim sohbet konusunda" diye belirtmiştim
sonra hop kendimi burda buldum yine

@MasacRE- fragmandan anladığım kadarıyla ödül gönüllülerin. Hilmicem takla atıp havuza atlarken diğer kaydırak boş. Oyüzden öyle düşündüm.
Eve yeni geldim. Ödül oyununu izleyebilirmiyim bilmem. Güzel bir oyuna benziyor.

Olabilir, kutlama görüntüsünü koymuş olabilirler oraya geçen de öyle bir şey yapmışlardı
Ben de Çukur'u izliyorum zaten, reklam arasında açtım Damlam Merve'yi perişan edip 4-0 yaptı

Gönüllüler şov yapıyor. Anıl'ın kazanmasıyla 7-1 oldu.

Olabilir, kutlama görüntüsünü koymuş olabilirler oraya geçen de öyle bir şey yapmışlardı
Ben de Çukur'u izliyorum zaten, reklam arasında açtım Damlam Merve'yi perişan edip 4-0 yaptı
izledim en başından. Anıl hata yapmasaydı Ümit o sayıyı alamazdi

Dama diyorduki Nagihan Elif'i alıyor. Eee Sema'da herzaman ilk Yağmur'u alıyor. İpeğide saymıyorum

Yağmur'un Sema'yı yenmesi harikaydı

Ah be Murat, 2 de 2 yapmana az kalmıştı. Neyse yinede 1 sayın var bugün

Herkes oyun aldı bugün.
8-3

Acun : " Damla ikide 2 yapmalı" ama tek vuruşla 2 tane devirdi

Elif'in 1 kalmıştı Damla'nın 2
@MasacRE- @dreamy
Skor 9-3

Birsen ilk oyununda finali yapıp kapanışı yaptı
@MasacRE-
10-4
Bu arada reklamsız izledik

izledim en başından. Anıl hata yapmasaydı Ümit o sayıyı alamazdi

Dama diyorduki Nagihan Elif'i alıyor. Eee Sema'da herzaman ilk Yağmur'u alıyor. İpeğide saymıyorum

Yağmur'un Sema'yı yenmesi harikaydı
Çukur'a geçtim ben de rahatız oyunda ya, sıkıntı yok
Elemeye gelirim

Acun : " Damla ikide 2 yapmalı" ama tek vuruşla 2 tane devirdi

Elif'in 1 kalmıştı Damla'nın 2
@MasacRE- @dreamy
Skor 9-3
Damla yapar öyle şeyler

Ah be Merve, nerde o eski performans? Karşı taraftan desteklediğim tek kişi. Umarım bu halini düzeltir.

Birsen elenirse programı zirvede bırakmış olacak.

Yiğit elendi. Elif elense daha iyi olurdu ama bu da iyidir
@Dosi

Yiğit 2014'te iyiydi ama bu sefer kendini gösteremedi maalesef. Birsen elenir diyordum şaşırdım. Hayat mucizelere gebe.
@Yiğitt

Kızlarda denge tam bozulmasın diye Yiğit'i elerlermi diye bir acaba var bende. Yağmur'u destekliyorum

@Dosi
Şaşırmadım

Mustafa vurdu gol oldu
Adam yolladı resmen Yiğit'i

Yok bu daha iyi oldu. Yiğit performansını yükseltmeye başlamıştı.
Elif kavgacılığından dolayı kaldı. Sahra'nında Yiğit'inde başını yedi

O değilde işte şimdi Murat tam kahramanlığını ilan edebilir. Sayesinde gönüllüler tam kadro devam

Birsen ile potada olmalarına rağmen harika oynadılar.

Yiğit 2014'te iyiydi ama bu sefer kendini gösteremedi maalesef. Birsen elenir diyordum şaşırdım. Hayat mucizelere gebe.
@Yiğitt
@Dosi
Yiğit 2014'te favorimdi, bu sezon kendini gösteremedi ve gereksiz çıkışlar yaptı. Hatırlarsınız 2014'te hiçbir şeye karışmadı diye tepki almıştı, bu yıl da o laflara inat saçma sapan şeylerde kendini gösterdi. Ben şaşırdım elenmesine, Elif gider diye bekliyordum... Son 4'e kalmış bir adam Yağmur, Birsen gibi ilk kez katılanlara karşı bile elendi yani düşünün. Üzüldüm yine de.

Sembol oyunu zevkli geçiyor ama kapattım ben, benimkiler aldı oyunlarını.

Damla ve Nagihan mücadelesi harikaydı, ikisi de parkurun en iyileri ve karşılarında erkekler olsaydı eminim onları yenerlerdi. 3-1 Damla kazandı ve finale çıktı, Nagi elendi.

Erkeklerden tek adamımız Hilmi vardı, o da Mustafa Kemal'i eledi ve finale çıktı.