Kanka geçen yıl izlemedim ki ben, askerde bakılmıyor buna.Elif'egeçen yıl fan olarak nasıldı @Yiğitt destek gördü mü?
Elif Asabi
Sema Kıskanç
Ümit Çirkef
Turabi Terbiyesiz
Adem Barzo
Merve Egoist
Yiğit Etkisiz eleman
Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence.Sende insanların sevdiği karakterlere hakaret eden ama hakaret edildiğinde kükreyen üslup meraklısı mı oluyorsun Hakan gibi.
Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence.
Adem en iyi bu şekilde tanımlanırdı. Ben de bu kelimeyi arıyormuşum Adem için, şimdi farkettim.Elif Asabi
Sema Kıskanç
Ümit Çirkef
Turabi Terbiyesiz
Adem Barzo
Merve Egoist
Yiğit Etkisiz eleman
Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.Milletin hakkını yemek, onların üstünden prim yapmak, onların zayıf yönlerini kullanıp üstüne gitmek, oyun terbiye içinde bir hareket mi yani senin terbiye anlayışına göre? Özellikle bugün yaptığı hareketten sonra terbiyeli bir insan demeyelim😉
Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.
2 lafı mı?Eğer Hakan'ın yaptıkları gözüne batmıyor ve laf etmiyorsan Turabi'nin 2 lafı gözüne batamaz.
2 lafı mı?Ya yapma Umut adam 3 sezonda yapmadığını bırakmadıTekme, tokat, tehdit, küfür ne desen var.Laf gelince kız kardeşlerim falan filan
Açtım youtube'a baktım 1 saat küsur oyun dedim izlenmez buMükemmel bir oyundu @MasacRE-
oyun zevksiz dedik ama çok heyecanlıydı. Açtığımda 6-3 ünlüler öndeydi, sonra 6-6 yaptık ve 9-6 geriye düştük sonra 9-9 oldu. Erken vakit olduğu için kazanacağımızı anladım bireysel ile konsey vakti uzar diye.
4 yapan alacaktı sayıyı. 3-0 lık skorda Murat şov yapıp 4-3 ile dokunulmazlığı kazandı
Murat şuana kadar verdiği sayıları bu muhteşem performans ile telafi etti
Nagihan'a helal olsun
Damla Nagihan'a laf attı ama Sema hep Yağmur'u alırken laf yokta Nagihan Elif'i alırkenmi laf var
Konseyin ilk dakikalarıma bakamamıştım. Acun iyi cevaplar verdi ünlülere.Açtım youtube'a baktım 1 saat küsur oyun dedim izlenmez buSon bayrak yarışı vardı onu izledim bir tek. Murat kahraman olmuşAma oyunun zevksizliği konusunda fikrim değişmedi, çekişmeli gitmiş ama bu oyunun zevksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Ha bir de kavga ile konseyi izledim tabi
Konudaki ilk mesajın hayırlı olsunBu programı yazan ekiple Yemekteyiz'i yazan ekip aynı olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?