Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Acun herkesi sisiriyor Turabi'yi gömüyor. Allah seni bildiği gibi yapsın.

Elif Asabi
Sema Kıskanç
Ümit Çirkef
Turabi Terbiyesiz
Adem Barzo
Merve Egoist
Yiğit Etkisiz eleman

Mustafa ne diyon anlamadım ama Turabi fena gider yaptı.

Sende insanların sevdiği karakterlere hakaret eden ama hakaret edildiğinde kükreyen üslup meraklısı mı oluyorsun Hakan gibi.
Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence.

Gördüğümü söylüyorum ben. Hakan'da yapmacıklık var, bazen strateji adı altında sahtekarlık bile yapıyor ama kesinlikle başka birine terbiyesizlik yapmıyor bence.

Milletin hakkını yemek, onların üstünden prim yapmak, onların zayıf yönlerini kullanıp üstüne gitmek, oyun terbiye içinde bir hareket mi yani senin terbiye anlayışına göre? Özellikle bugün yaptığı hareketten sonra terbiyeli bir insan demeyelim😉

Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.

Ben Hakan'ın hareketini tasvip etmiyorum ki sen neden onun üzerinden Turabi'yi doğru göstermeye çalışıyorsun? Geçen de bunu yaptın. Rakibinin yanlışları seni doğru yapmaz.

Eğer Hakan'ın yaptıkları gözüne batmıyor ve laf etmiyorsan Turabi'nin 2 lafı gözüne batamaz.

2 lafı mı?
Ya yapma Umut adam 3 sezonda yapmadığını bırakmadı
Tekme, tokat, tehdit, küfür ne desen var.
Laf gelince kız kardeşlerim falan filan

Hakan'ın bugün yaptığından hiç söz edilmiyorsa bugün hiç laf söylemediysen söyleyemezsin bence.

Açtım youtube'a baktım 1 saat küsur oyun dedim izlenmez bu
Son bayrak yarışı vardı onu izledim bir tek. Murat kahraman olmuş
Ama oyunun zevksizliği konusunda fikrim değişmedi, çekişmeli gitmiş ama bu oyunun zevksiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor

Ha bir de kavga ile konseyi izledim tabi

Bu programı yazan ekiple Yemekteyiz'i yazan ekip aynı olabilir.

Konseyin ilk dakikalarıma bakamamıştım. Acun iyi cevaplar verdi ünlülere.
Sen Yiğit'in konuşmasına bakmışmıydın oyun bitince? Şu onurlu şerefli lafları

Nagihan'a tüm takım saldırdı

Elif'e bye bye deriz bence. Yağmur elenmez

Bu programı yazan ekiple Yemekteyiz'i yazan ekip aynı olabilir.
Konudaki ilk mesajın hayırlı olsun

Konuda en çok mesaj yazmada zirvedeki isim şimdilik @eskici ama kendisi Acun'a kızıp bıraktı yarışmayı
zirveyi kaptırır ama benle @MasacRE- de 3 ve 4.lükteyiz. Ne yaparsak yapalım ikinciliği alamayız eskici'nin elinden