- Reaksiyon puanı
- 29,881
- Puanı
- 1,059
Baklavayı boşver önemli olan yüz İleride o baklavalar yerini kocaman bir göbeğe bırakacak ne de olsaAtakan mı tipsiz? 😱
Kalın duduşları, kaslı baklavaları vardı.
Baklavayı boşver önemli olan yüz İleride o baklavalar yerini kocaman bir göbeğe bırakacak ne de olsaAtakan mı tipsiz? 😱
Ha bu arada her ne kadar nefret etsem de o sene Serkay diye bir gerçek vardı, herif Atakan'dan bin kat yakışıklı ama şampiyon olamadı gördüğün üzereAtakan mı tipsiz? 😱
Serkay iticiydi, Atakan sevimliydi. Farklarını ayıramıyorsun, derslere devam edeceğiz anlaşılan.Ha bu arada her ne kadar nefret etsem de o sene Serkay diye bir gerçek vardı, herif Atakan'dan bin kat yakışıklı ama şampiyon olamadı gördüğün üzere
Ben sadece tarafsız bir şekilde yorumluyorum olayı başka taraflara çekme Serkay net daha yakışıklı işte, iticilikten sevimlilikten bahsetmiyoruz buradaSerkay iticiydi, Atakan sevimliydi. Farklarını ayıramıyorsun, derslere devam edeceğiz anlaşılan.
Vay insafsız AcunYok ya kuru kuru arkadasla konusma, başka hiç bir şey yok. Yemek yoksa kazanırlar dedim oyun başlamadan, bizdedir oyun...
Atatürk sanmış.
Atatürk sanmış.