10 oyunda 1 kere kazandı Hakan hemen gaza geldiler. Cumali'yi gönderip çok oyun kazanacağına inanan gönüllüler gibiler
Son cümle resmen ileri görüşlülükte Atatürk seviyesi @Yiğitt @eskici @DarkLegenD
10 oyunda 1 kere kazandı Hakan hemen gaza geldiler. Cumali'yi gönderip çok oyun kazanacağına inanan gönüllüler gibiler
Murat ve Yağmur kötü, sizde kötü olan yok .ss
Güçsüz takım kaybediyor fazla bahane bulmaya gerek yokHakan veya Anıl abdestsiz dolaşıyor herhalde, Cumali değilmiş demek. İkisini yollarsak sorunu çözüyoruz hayırlısıyla, o zaman Gönüllüler kazanmaya başlar. @MasacRE- @sokak sanati @eskici
Bu Ünlüler kilo almıştır eminim. 😱 Adamlar etli tüm ödülleri kazandı. Bizimkiler de fasulye kazandı .ss @MasacRE-Güçsüz takım kaybediyor fazla bahane bulmaya gerek yok
Acun takımları eşit dağıtmadı baştan beri söylüyorumBu Ünlüler kilo almıştır eminim. 😱 Adamlar etli tüm ödülleri kazandı. Bizimkiler de fasulye kazandı .ss @MasacRE-
Anıl ile Hakan oyun kazandı, Hilmi ile Murat abdestsiz onları geri şutlamalı ünlülereHakan veya Anıl abdestsiz dolaşıyor herhalde, Cumali değilmiş demek. İkisini yollarsak sorunu çözüyoruz hayırlısıyla, o zaman Gönüllüler kazanmaya başlar. @MasacRE- @sokak sanati @eskici
Ben de maç tatile girince bunu açayım diyordum o kadar bile dayanamadılar demek ki@MasacRE- bu oyunda gitti
Gönüllülerin en iyisi Nagihan ve Anıl'dı
Hakan ve Damla 1 sayı getirdi.
Hilmi 3 puan verdi, Murat ve Yağmurda oyun alamadılar
Bir oyun daha var Kesin baraka ve kahve oyunudur yazacaktım ama galiba iletişim neyse her neyse aman deme gider bunu alırlar diye . Alsın Alsın!!!!Anıl ile Hakan oyun kazandı, Hilmi ile Murat abdestsiz onları geri şutlamalı ünlülere
Ben de maç tatile girince bunu açayım diyordum o kadar bile dayanamadılar demek ki
Bir oyun daha var Kesin baraka ve kahve oyunudur yazacaktım ama galiba iletişim neyse her neyse aman deme gider bunu alırlar diye . Alsın Alsın!!!!
Al işte bir @MasacRE- daha. Ya boş olsada Alsınlar Alsınlar
Bir oyun daha var Kesin baraka ve kahve oyunudur yazacaktım ama galiba iletişim neyse her neyse aman deme gider bunu alırlar diye . Alsın Alsın!!!!
Gönüllüler duygusal takım, kazanacağız bu oyunu
Geçen hafta da bunu kazanak dedin, yine ödül yiyemedik .ss Bugünü kazansaydık asıl o zaman fırlayacaktık...Gönüllüler duygusal takım, kazanacağız bu oyunu
Lahmacun kaç tane veriyordu, üçten aşağısı doyurmaz zatenGeçen hafta da bunu kazanak dedin, yine ödül yiyemedik .ss Bugünü kazansaydık asıl o zaman fırlayacaktık...
5 verdi. 😱Lahmacun kaç tane veriyordu, üçten aşağısı doyurmaz zaten
Oha iyiymiş Herkes bir tanesini gönüllülere versin işte 4 lahmacun nelerine yetmiyor, orada kilo aldı adamlar zaten5 verdi. 😱