Mustafa Kemal kazandı, 2-1
Mustafa'nın oyun kaybettiği günleri görecek miyizMustafa kazandı 2-1
Damlayla yarışmaya başlarsa göreceğiz.Mustafa'nın oyun kaybettiği günleri görecek miyiz
Adam iyi yarışıyor sonradan gelmiş olmasa şampiyonluk ihtimali olurdu ama sonradan geldiği için bu hafta elense kimse yadırgamazMustafa'nın oyun kaybettiği günleri görecek miyiz
Yalnız cidden yazık olacak Mustafa'ya ha, bu kadar başarılı bir yarışmacı sırf sonradan geldi diye şansı olmayacak. Baştan başlasa net şampiyonluk adayı olurduAdam iyi yarışıyor sonradan gelmiş olmasa şampiyonluk ihtimali olurdu ama sonradan geldiği için bu hafta elense kimse yadırgamaz
Yalnız cidden yazık olacak Mustafa'ya ha, bu kadar başarılı bir yarışmacı sırf sonradan geldi diye şansı olmayacak. Baştan başlasa net şampiyonluk adayı olurdu
Yakışıklı olsaydı şansı olurdu, yakışıklı da değil. Yoksa sonradan gelmeyle alakası yok bence.Adam iyi yarışıyor sonradan gelmiş olmasa şampiyonluk ihtimali olurdu ama sonradan geldiği için bu hafta elense kimse yadırgamaz
Bu tipin iki kere şampiyon olması bize Survivor'un tiple kazanılmadığını gösteriyor @eskici at olmamışınıYakışıklı olsaydı şansı olurdu, yakışıklı da değil. Yoksa sonradan gelmeyle alakası yok bence.
O yüzden sonradan gelme olayını hiç sevmiyorum benYalnız cidden yazık olacak Mustafa'ya ha, bu kadar başarılı bir yarışmacı sırf sonradan geldi diye şansı olmayacak. Baştan başlasa net şampiyonluk adayı olurdu
Hilmicem, Ogeday, Atakan da örnek.Bu tipin iki kere şampiyon olması bize Survivor'un tiple kazanılmadığını gösteriyor @eskici at olmamışını
Ama Acun bir şekilde bir şans daha verecektir sonraki Survivorlarda, All Star mı olur yoksa seneye baştan mı alır onu bilmemO yüzden sonradan gelme olayını hiç sevmiyorum ben
Sana istediğini vermeyeceğimBu tipin iki kere şampiyon olması bize Survivor'un tiple kazanılmadığını gösteriyor @eskici at olmamışını
Atakan da tipsiz Diğerleri idare ederHilmicem, Ogeday, Atakan da örnek.
Atakan mı tipsiz? 😱Atakan da tipsiz Diğerleri idare eder