Acun Anıl'ı parlatma çalışmalarına başladı hadi geçmiş olsun umarım bu karaktersizi şampiyon yapmaya kalkmazAnılda reklama girdiler, işinizi biliyosunuz valla Acun Medya![]()
Acun Anıl'ı parlatma çalışmalarına başladı hadi geçmiş olsun umarım bu karaktersizi şampiyon yapmaya kalkmazAnılda reklama girdiler, işinizi biliyosunuz valla Acun Medya![]()
En iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizlerHem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız
![]()
Hilmicem ne de güzel uçuyor.Sanki bu oyun biz de gibi.
![]()
Inandık güvendik kazandıkGözlerime inanamıyorumAma iletişim ödülünü kazanmamızla beraber o seri gelecek bak görürsünüz
@Dosi
Sen benden çaldın bu lafı özgün olan benim zatenÖzgün ol biraz![]()
Ters totem yapıyordum benInandık güvendik kazandıkMasacRE mümkünü yok kazanmayız demiş
Bu başarıyla özgüvenle birşeyler olur artık
ben 7-2 den sonrasına bakamadım ama final sevincini izledim. Nagihan finali yapmış![]()
Ben kimseden bir şey çalmamSen benden çaldın bu lafı özgün olan benim zaten![]()
Bunu kaçırmışımTers totem yapıyordum ben![]()
Bugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacakBunu kaçırmışımters totemin 10 kereden sonra tuttu
![]()
Ben dizi izleyecem. Şarzda az.Arada bakarım belkiBugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacak![]()
Oyun pek ilgi çekici gelmedi, belki denk gelirsem sonlarına bakarım. Onun dışında izlemeyi düşünmüyorumBen dizi izleyecem. Şarzda az.Arada bakarım belki![]()
Bugün biz kazanacaz, izle.Bugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacak![]()