Acun Anıl'ı parlatma çalışmalarına başladı hadi geçmiş olsun umarım bu karaktersizi şampiyon yapmaya kalkmazAnılda reklama girdiler, işinizi biliyosunuz valla Acun Medya
Acun Anıl'ı parlatma çalışmalarına başladı hadi geçmiş olsun umarım bu karaktersizi şampiyon yapmaya kalkmazAnılda reklama girdiler, işinizi biliyosunuz valla Acun Medya
En iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizler Hem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız
Hilmicem ne de güzel uçuyor. Sanki bu oyun biz de gibi.
Inandık güvendik kazandık MasacRE mümkünü yok kazanmayız demişGözlerime inanamıyorum Ama iletişim ödülünü kazanmamızla beraber o seri gelecek bak görürsünüz @Dosi
Sen benden çaldın bu lafı özgün olan benim zatenÖzgün ol biraz
Ters totem yapıyordum benInandık güvendik kazandık MasacRE mümkünü yok kazanmayız demiş
Bu başarıyla özgüvenle birşeyler olur artık
ben 7-2 den sonrasına bakamadım ama final sevincini izledim. Nagihan finali yapmış
Ben kimseden bir şey çalmamSen benden çaldın bu lafı özgün olan benim zaten
Bunu kaçırmışım ters totemin 10 kereden sonra tuttuTers totem yapıyordum ben
Bugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacakBunu kaçırmışım ters totemin 10 kereden sonra tuttu
Ben dizi izleyecem. Şarzda az.Arada bakarım belkiBugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacak
Oyun pek ilgi çekici gelmedi, belki denk gelirsem sonlarına bakarım. Onun dışında izlemeyi düşünmüyorumBen dizi izleyecem. Şarzda az.Arada bakarım belki
Bugün biz kazanacaz, izle. Fragmandan anladım.Bugün de izlememe totemi yapacağım bakalım ne olacak