Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Tepkilerden dolayı Acun yollamaz Cumali'yi karşıya.
Bencede yapmamalı @MasacRE-
Yarışma iyice çorba oldu çünkü.
Yeni bölümde gönüllüler kazanacak güveniyorum :A

Gençler bugün galip olma hissini hissetmeye hazırmıyız? :A:A
2. fragman geldi ve su oyunu var. Yüksekten atlama olduğu için Cumali oynamayabilir.
Hilmicem tam uçuyor :D
@Yiğitt @MasacRE- @eskici @HachiKo @dreamy
En iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizler :A Hem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız :A

En iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizler :A Hem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız :A
Bir önceki sayfada bir mesaj yazmıstım seni etiketleyip. Onuda oku bi :A kaçırmışsın :A
alacaz alacaz :A

Hilmicem ne de güzel uçuyor. :bhr: Sanki bu oyun biz de gibi. :A
Kıskanç Turabi'de Hilmi güzel hareketler yapınca yapmaya çalışıyor oda :A
Alacaz alacaz. İnanalım başaralım :A
İzlemeyecektim Cumali elenmedi diye ama işte bu oyun heyecanlandırdı :A

@eskici sen bir ara yine blöf yapıp Turabiyi tutuyorum deyip, sonra yok ya şaka yapmıştım itici herif tarzı yorumun vardı :A 5000 küsür mesajda şunları bulabildim. Yeterlidir yinede :A Pil yani oka basınca orjinal mesaja gidilir ve kelimesine bile dokunmadım yani :A
@MasacRE- @Yiğitt
Turabi neyin peşinde anlamadım gizliden satıyor arkadaşlarını :A

Hiç sevmem Turabi'yi biraz ısınmıştım ona bu aralar ama böyle saçma hareketler yaptıkça uyuz oluyorum yine :A

Bireysel oyunları daha çok önemsemesinden de belli zaten bu :A

Sema haklı demiyorum ama Turabi halka oynuyor kesinlikle :A konsey baya hareketli geçecek gibi :A

Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zaten :A ama illla ki çekmişlerdir ya tedarikli takılırlar her ihtimale karşı :A

Turabi tek takılmaya başlamış kendim olursam Survivor'a veda ederim falan diyor artist sanki Adem'i dövebilecekmiş gibi :A

Turabi boş yapıyor ya :A

@eskici sen bir ara yine blöf yapıp Turabiyi tutuyorum deyip, sonra yok ya şaka yapmıştım itici herif tarzı yorumun vardı :A 5000 küsür mesajda şunları bulabildim. Yeterlidir yinede :A Pil yani oka basınca orjinal mesaja gidilir ve kelimesine bile dokunmadım yani :A
@MasacRE- @Yiğitt
Helal olsun. Yılın dönüş ödülü @eskici ye verilmeli. Böylesi görülmedi. :A @MasacRE-

Bir önceki sayfada bir mesaj yazmıstım seni etiketleyip. Onuda oku bi :A kaçırmışsın :A
alacaz alacaz :A
Pek inanmıyorum kazanacağımıza ama bakalım :A Cumali konusunda da şimdi göndermese de bu hafta da 2 dokunulmazlık kazansa ünlüler göndermek zorunda kalır artık :A

@MasacRE- @Yiğitt
Helal olsun. Yılın dönüş ödülü @eskici ye verilmeli. Böylesi görülmedi. :A @MasacRE-
Eskiden ne yazdığımın bir önemi yok şu anda Turabiyi tutuyorum blöf falan değil :A

Yılın dönüş ödülünü hakettin :A
Eskiden dediğin 1 ay bile olmadı :F
Turabiyi tutmaya karar verdiğim güne kadar zaten sevmiyordum inkar etmiyorum ama gerçekleri gördüm ve artık Turabiyi tutuyorum şu an Survivordaki tek gerçek bu adam diğerleri boş insan :A