En iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizler Hem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız
Bir önceki sayfada bir mesaj yazmıstım seni etiketleyip. Onuda oku bi kaçırmışsınEn iyi yüzücüler bizde ama o kısmı önde geçirseler bile sonda atışı yapamaz bizim beceriksizler Hem bu iletişim oyunu mümkün değil kazanamayız
Hilmicem ne de güzel uçuyor. Sanki bu oyun biz de gibi.
Kıskanç Turabi'de Hilmi güzel hareketler yapınca yapmaya çalışıyor odaHilmicem ne de güzel uçuyor. Sanki bu oyun biz de gibi.
Cumali gider bugün yarın Ünlüler'e.Kıskanç Turabi'de Hilmi güzel hareketler yapınca yapmaya çalışıyor oda
Alacaz alacaz. İnanalım başaralım
İzlemeyecektim Cumali elenmedi diye ama işte bu oyun heyecanlandırdı
Tepkilerden dolayı Acun yollamaz Cumali'yi karşıya.
Bencede yapmamalı @MasacRE-
Yarışma iyice çorba oldu çünkü.
Yeni bölümde gönüllüler kazanacak güveniyorum
Tepki çok gibi. Eğer bugün kazanılırsa Acun yollamayabilirCumali gider bugün yarın Ünlüler'e.
Ama Cumali oynayıp kazanırlarsa yollamayabilir, eğer Cumali oynamazsa ve kazanırlarsa o zaten ciddi yollayabilir.Tepki çok gibi. Eğer bugün kazanılırsa Acun yollamayabilir
Turabi neyin peşinde anlamadım gizliden satıyor arkadaşlarını
Hiç sevmem Turabi'yi biraz ısınmıştım ona bu aralar ama böyle saçma hareketler yaptıkça uyuz oluyorum yine
Bireysel oyunları daha çok önemsemesinden de belli zaten bu
Sema haklı demiyorum ama Turabi halka oynuyor kesinlikle konsey baya hareketli geçecek gibi
Adem ve Turabi beyinsizleri de ancak olmayacak yerde kavga ederler zaten ama illla ki çekmişlerdir ya tedarikli takılırlar her ihtimale karşı
Turabi tek takılmaya başlamış kendim olursam Survivor'a veda ederim falan diyor artist sanki Adem'i dövebilecekmiş gibi
Turabi boş yapıyor ya
Helal olsun. Yılın dönüş ödülü @eskici ye verilmeli. Böylesi görülmedi. @MasacRE-
Pek inanmıyorum kazanacağımıza ama bakalım Cumali konusunda da şimdi göndermese de bu hafta da 2 dokunulmazlık kazansa ünlüler göndermek zorunda kalır artıkBir önceki sayfada bir mesaj yazmıstım seni etiketleyip. Onuda oku bi kaçırmışsın
alacaz alacaz
Eskiden ne yazdığımın bir önemi yok şu anda Turabiyi tutuyorum blöf falan değil
Yılın dönüş ödülünü hakettinEskiden ne yazdığımın bir önemi yok şu anda Turabiyi tutuyorum blöf falan değil
Turabiyi tutmaya karar verdiğim güne kadar zaten sevmiyordum inkar etmiyorum ama gerçekleri gördüm ve artık Turabiyi tutuyorum şu an Survivordaki tek gerçek bu adam diğerleri boş insanYılın dönüş ödülünü hakettin
Eskiden dediğin 1 ay bile olmadı
Çok yapmacıksınTurabiyi tutmaya karar verdiğim güne kadar zaten sevmiyordum inkar etmiyorum ama gerçekleri gördüm ve artık Turabiyi tutuyorum şu an Survivordaki tek gerçek bu adam diğerleri boş insan
Ciddi olduğumu anlamadım sanırım halaÇok yapmacıksın
Bakıyorum bende. İlkkez oyun öncesi izliyorum