Turabi'ye laf atan karşısında bizi bulur bundan sonra![]()
Öyle bi şeye cesaret edecek birini görmüyorum ben burada
Turabi'ye laf atan karşısında bizi bulur bundan sonra![]()
Daha geçen hafta bu konu hakkında birşey dediğin için bu blöfü yemiyoruz demi @MasacRE-Acun saçma sapan hareketler yapıyor yarışmacılar da öyle bu saçmalıklara girmeyen bir tek Turabi var o yüzden onu tutacam![]()
Diyen olursa da cevabını veririzÖyle bi şeye cesaret edecek birini görmüyorum ben burada![]()
Sen de kafayı üşüttün galiba, havalar çarpıyor.Acun saçma sapan hareketler yapıyor yarışmacılar da öyle bu saçmalıklara girmeyen bir tek Turabi var o yüzden onu tutacam![]()
Ne dedim ben bu konu hakkındaDaha geçen hafta bu konu hakkında birşey dediğin için bu blöfü yemiyoruz demi @MasacRE-
eskici Turabiciyim diyor![]()
Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmadaSen de kafayı üşüttün galiba, havalar çarpıyor.![]()
he tabi tabi.Ne dedim ben bu konu hakkındaşu an çok ciddiyim
![]()
Hilmi ve Adem, biraz da AnılÇok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada![]()
Böyle dönüş görülmedi, eski üyeler konuya uplasın lütfen.Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada![]()
Belgen nedir bilmiyorum ama ben çok ciddiyimhe tabi tabi.
Neyse boş bir vaktimde belgemle gelirim yineben desteksiz iddialarda bulunmam bilirsin
@MasacRE-
Hilmi çok yanar döner gitti Hakan'la kanka oldu Anıl da öyle Adem'in kötü bir yanını görmedim ama Turabi kadar iyi değilHilmi ve Adem, biraz da Anıl![]()
Diyen olursa da cevabını veririz![]()
Şu uyuz Sema'yı da avatarından çıkart Turabi yapalım ikimiz deBen cidden Turabi'yine bu sezon her seferinde daha sempatik buluyorum. @S.G.A.T. 'da yakında TTFC'a katılacak![]()
Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada![]()
he tabi tabi.
Neyse boş bir vaktimde belgemle gelirim yineben desteksiz iddialarda bulunmam bilirsin
@MasacRE-
Eskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedimBöyle dönüş görülmedi, eski üyeler konuya uplasın lütfen.@sokak sanati @MasacRE- olsaydı @Bully ve @EFE UYSAL ı da etiketlemek isterdim.
![]()
Şu uyuz Sema'yı da avatarından çıkart Turabi yapalım ikimiz de![]()
Ya Adem çok tatlı değil mi, onu konuşalım senle.Eskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedim![]()
En doğru kararı verdimEskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedim![]()