İşlerimi halledip geleyim dedim 6-1 olmuş, benim açmamla seri tutuldu gidiyor.@Yiğitt gudubeti izleme la sen sen geldin şans geldi bunlaras.s.
Ne saçmalıyon yine?Bu ne saçma oyun ya reklam çıktı birde bundan sonra Survivor benim için bitmiştir vakit geçirmek için izlerim sadece umarım hakeden kazanır bu sene hakeden de tek kişi var o da Turabi inşallah kazanır Turabi'yi destekliyorum bu sene @sokak sanati
Alırlar@eskici tam açtım en iyi kızlar ve erkekleri seçtiler ve skor 9-7 😱 reklam oldu
En son 6-1 yazmıştınız 😱
Gönüllüler alacakmı ne 😱
int yayını 3-0
gerçekleri söylüyorum Turabiciyim bundan sonraNe saçmalıyon yine?
Bu ne saçma oyun ya reklam çıktı birde bundan sonra Survivor benim için bitmiştir vakit geçirmek için izlerim sadece umarım hakeden kazanır bu sene hakeden de tek kişi var o da Turabi inşallah kazanır Turabi'yi destekliyorum bu sene @sokak sanati
Ne alaka yazdın noldu da anlamadım ben?Alırlar
gerçekleri söylüyorum Turabiciyim bundan sonra
Ne alakası var ya ben 2015'te Turabi'nin kazanacağını bile bile onu tutmadım şimdi mi tutacam gerçekten de bu seneki duruşunu beğendiğim için tutmaya karar verdimBaktın adam kazanacak hemen U yaptım sen ne yanar döner birisin ya.
Alırlar
gerçekleri söylüyorum Turabiciyim bundan sonra
Acun saçma sapan hareketler yapıyor yarışmacılar da öyle bu saçmalıklara girmeyen bir tek Turabi var o yüzden onu tutacamNe alaka yazdın noldu da anlamadım ben?
Ne alakası var ya ben 2015'te Turabi'nin kazanacağını bile bile onu tutmadım şimdi mi tutacam gerçekten de bu seneki duruşunu beğendiğim için tutmaya karar verdim
Turabi'ye laf atan karşısında bizi bulur bundan sonraBu adamı yalnız biz bir araya gelirsek yine şampiyon yaparız. Kardeşiz bundan sonra
Lan senin de bir dediğin diğerini tutmuyor bir kardeşiz diyorsun bir yanar döner diyorsunSen yanar döner birisin.