Turabi'ye laf atan karşısında bizi bulur bundan sonra
Öyle bi şeye cesaret edecek birini görmüyorum ben burada
Turabi'ye laf atan karşısında bizi bulur bundan sonra
Daha geçen hafta bu konu hakkında birşey dediğin için bu blöfü yemiyoruz demi @MasacRE-Acun saçma sapan hareketler yapıyor yarışmacılar da öyle bu saçmalıklara girmeyen bir tek Turabi var o yüzden onu tutacam
Diyen olursa da cevabını veririzÖyle bi şeye cesaret edecek birini görmüyorum ben burada
Sen de kafayı üşüttün galiba, havalar çarpıyor.Acun saçma sapan hareketler yapıyor yarışmacılar da öyle bu saçmalıklara girmeyen bir tek Turabi var o yüzden onu tutacam
Ne dedim ben bu konu hakkında şu an çok ciddiyimDaha geçen hafta bu konu hakkında birşey dediğin için bu blöfü yemiyoruz demi @MasacRE-
eskici Turabiciyim diyor
Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmadaSen de kafayı üşüttün galiba, havalar çarpıyor.
he tabi tabi.Ne dedim ben bu konu hakkında şu an çok ciddiyim
Hilmi ve Adem, biraz da AnılÇok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada
Böyle dönüş görülmedi, eski üyeler konuya uplasın lütfen. @sokak sanati @MasacRE- olsaydı @Bully ve @EFE UYSAL ı da etiketlemek isterdim.Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada
Belgen nedir bilmiyorum ama ben çok ciddiyimhe tabi tabi.
Neyse boş bir vaktimde belgemle gelirim yine ben desteksiz iddialarda bulunmam bilirsin @MasacRE-
Hilmi çok yanar döner gitti Hakan'la kanka oldu Anıl da öyle Adem'in kötü bir yanını görmedim ama Turabi kadar iyi değilHilmi ve Adem, biraz da Anıl
Diyen olursa da cevabını veririz
Şu uyuz Sema'yı da avatarından çıkart Turabi yapalım ikimiz deBen cidden Turabi'yine bu sezon her seferinde daha sempatik buluyorum. @S.G.A.T. 'da yakında TTFC'a katılacak
Çok mantıklı konuşuyorum Turabi'den başka adam mı var bu yarışmada
he tabi tabi.
Neyse boş bir vaktimde belgemle gelirim yine ben desteksiz iddialarda bulunmam bilirsin @MasacRE-
Eskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedimBöyle dönüş görülmedi, eski üyeler konuya uplasın lütfen. @sokak sanati @MasacRE- olsaydı @Bully ve @EFE UYSAL ı da etiketlemek isterdim.
Şu uyuz Sema'yı da avatarından çıkart Turabi yapalım ikimiz de
Ya Adem çok tatlı değil mi, onu konuşalım senle.Eskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedim
En doğru kararı verdimEskici bu 1 haftada ne yaptıysa kafayı yiyip gelmiş, bu halini hiç iyi görmedim