Hakan her türlü dövülecek gibi. Ümit, Turabi veya Yiğit ile tartışır.Kaptan ile Hakan bi aynı adaya düşsunde ortalık karışsın. Ümit dövsün şunu
Hakan her türlü dövülecek gibi. Ümit, Turabi veya Yiğit ile tartışır.
İzledim son 3 performansı. Sahra Hakan ve Nagihan.Aynen geriden de olsa izle bari bir daha göremeyeceksin bu tabloyu
Evet Çukur izliyorum da normalde, bu hafta böyle oldu. Gece netten izleyeceğim onu
Hakan birkaç kere söyledi zaten onu gördün mü bilmiyorum. 5 dokunulmazlığı onlar kaybetseler bu durumda olmazlardı dağılıp giderlerdi bakmayın şimdi bu hallerine falan dediBizde sembol oyunu daha yeni başlıyor
Ben şu ünlülerin üzülme durumunu biraz abartı buluyorum @MasacRE- yani birbirinden ayrılacaklar diye üzülüyoruz demelerine. bence daha zor şartlara girecekleri için üzgünler
Dokunulmazlık kaybetmeye alışkın takımlar olsaydı bukadar iyi takım edalarında olmazlardı
Suya atladıklarında ozaman demişti galiba. Hakan iyi analiz yapan biri zatenHakan birkaç kere söyledi zaten onu gördün mü bilmiyorum. 5 dokunulmazlığı onlar kaybetseler bu durumda olmazlardı dağılıp giderlerdi bakmayın şimdi bu hallerine falan dedi
Cumali Turabi üzerinden istatistik kasıyor zaten
bu ağırdıCumali Turabi üzerinden istatistik kasıyor zaten
Farklı farklı zamanlarda birkaç kez tekrarladı, hatta Yiğit'e de dedi oyuna çıkacakları sırada aynı şeyiSuya atladıklarında ozaman demişti galiba. Hakan iyi analiz yapan biri zaten
Konseyde takım belirleneceği zaman denk gelirsem mobilden bakayımMerak ediyorum.
Diğer tr yayıni olan televizyon meşgulmobil ile kaldım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?