Yok Yiğit'e bir laf söylemiştim onunla ilgili de ondan etiketledimBeni niye etiketlemiyonNagihan zaten sevdiğimdi.
Artık Damla'yıda an itibariyle seviyorumBerna'da gelsin bize birde Birsen
![]()
Yok Yiğit'e bir laf söylemiştim onunla ilgili de ondan etiketledimBeni niye etiketlemiyonNagihan zaten sevdiğimdi.
Artık Damla'yıda an itibariyle seviyorumBerna'da gelsin bize birde Birsen
![]()
Ay ne bileyim, yas ilan edecem yineBenim takım net şimdi, sen ne yapacaksın![]()
Sen üç kişiyi ön plana koyuyordun ikisi bizim tarafımızda, gel sen de katıl bizeAy ne bileyim, yas ilan edecem yine![]()
Sema ve Adem?Sen üç kişiyi ön plana koyuyordun ikisi bizim tarafımızda, gel sen de katıl bize![]()
Damla yerine Sahra gitseydi ya da Merve Aydın![]()
Damla güzel kız, Hilmi yakışıklı baklavalı işte boşver onlarıSema ve Adem?![]()
Sema ve Adem?![]()
Gönüllüler'i seçeceğim büyük ihtimal, ay çok zor olucak ya.Damla güzel kız, Hilmi yakışıklı baklavalı işte boşver onlarıHem Anıl da var burada
![]()
Sahra gitseydi...Hilmi ve Murat yerine Adem ile Yiğit gitmeliydi. Damla yerinede Merve gitmeliydi.![]()
Gönüllüler sadece Mustafa Kemal'imi kaptırdı? Hani diğerleri dağıtılacaktı. Tam tersi gönüllulere all starı yolladılar 3 tane :SYok Yiğit'e bir laf söylemiştim onunla ilgili de ondan etiketledimYa resmen bana göre oluşturdu takımları, çok mutlu oldum
Sahra, Sema, Turabi, Adem bütün sevimsizler karşıda
![]()
Çirkinler grubunda kaldı o, sıkıntı yok. Cumaliyi de yollayıp rahata ereceğiz.Turabi'yi niye saymiyorsun. Alındım şuan.sj
Sahra gitseydi...
Çirkinler grubunda kaldı o, sıkıntı yok. Cumaliyi de yollayıp rahata ereceğiz.![]()
Yarın 6'da uyanacam yatıyom ben.Adem ve baklavaları birde 3 kavisli burnu bizde kaldı bu arada bilgin olsun
Hakan ile mutluluklar![]()