Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Aynen geriden de olsa izle bari bir daha göremeyeceksin bu tabloyu :A
Evet Çukur izliyorum da normalde, bu hafta böyle oldu. Gece netten izleyeceğim onu :D
İzledim son 3 performansı. Sahra Hakan ve Nagihan.
Birsen salise farkla kaybetmiş.
Hakan müthiş performans sergilemiş. Ard arda tık tık atmış:Z
Nagihan'da ikincide attığı şeyler sıkıştı neyseki o sırada Damla atamadı.
Nagihan kazandı ve iyi bir kapanış yaptı.
All star en iyileri Hilmi ve Damla, eski allstar takımında bulunan Hakan ve Nagihan'a yenildi. O detayda süper :Z @eskici

Bizde sembol oyunu daha yeni başlıyor :F
Ben şu ünlülerin üzülme durumunu biraz abartı buluyorum @MasacRE- yani birbirinden ayrılacaklar diye üzülüyoruz demelerine. bence daha zor şartlara girecekleri için üzgünler :A
Dokunulmazlık kaybetmeye alışkın takımlar olsaydı bukadar iyi takım edalarında olmazlardı :A

Bizde sembol oyunu daha yeni başlıyor :F
Ben şu ünlülerin üzülme durumunu biraz abartı buluyorum @MasacRE- yani birbirinden ayrılacaklar diye üzülüyoruz demelerine. bence daha zor şartlara girecekleri için üzgünler :A
Dokunulmazlık kaybetmeye alışkın takımlar olsaydı bukadar iyi takım edalarında olmazlardı :A
Hakan birkaç kere söyledi zaten onu gördün mü bilmiyorum. 5 dokunulmazlığı onlar kaybetseler bu durumda olmazlardı dağılıp giderlerdi bakmayın şimdi bu hallerine falan dedi :A

Hakan birkaç kere söyledi zaten onu gördün mü bilmiyorum. 5 dokunulmazlığı onlar kaybetseler bu durumda olmazlardı dağılıp giderlerdi bakmayın şimdi bu hallerine falan dedi :A
Suya atladıklarında ozaman demişti galiba. Hakan iyi analiz yapan biri zaten :Z
Konseyde takım belirleneceği zaman denk gelirsem mobilden bakayım :Z Merak ediyorum.
Diğer tr yayıni olan televizyon meşgul :F mobil ile kaldım yine :F

Suya atladıklarında ozaman demişti galiba. Hakan iyi analiz yapan biri zaten :Z
Konseyde takım belirleneceği zaman denk gelirsem mobilden bakayım :Z Merak ediyorum.
Diğer tr yayıni olan televizyon meşgul :F mobil ile kaldım yine :F
Farklı farklı zamanlarda birkaç kez tekrarladı, hatta Yiğit'e de dedi oyuna çıkacakları sırada aynı şeyi :A

Konsey başladı birazdan açıklanır takımlar :D