Onlar çıktı zaten.Hilmi ile Damla çıksın en iyiye.
Onlar çıktı zaten.
Yeni fragman geldi konseyden, Sema ve Hakan tartışıyor. Sen ne çektin ya Bu Hakandan, kimi tutsan onla arası kötü.
İğrenç biri ya, gördükçe midem bulanıyor. Böyle itici ve iki yüzlü bir insan ilk kez görüyorum.Sema hiç sevmiyor zaten geçen seneki ağır eleştirilerden dolayı Hakan'ı. Nagihan'da sevmiyor. Hakan'ı seven var mı cidden
İğrenç biri ya, gördükçe midem bulanıyor. Böyle itici ve iki yüzlü bir insan ilk kez görüyorum.
Ada konseyi başlar sanıyordum, sembol oyunu çıktı bi de 😱Bir tek Adem'i övüyordu Adem sever onu
Yok ben 8. gün izliyorum. Ilk bölümlerya reklamda girmiyor reklam girince Avrupa yayınından geriden izlerim. Dün kazansalardıya. Desene All Star kenetlenerek geldilerya artistlik boşa gitti@Dosi izlemiyor musun, kazandı bizimkiler tam dağılırken oynayacakları tuttu
Ada konseyi başlar sanıyordum, sembol oyunu çıktı bi de 😱
Eskiden haftada 4-5 yarışma olurdu toplamda. O bizim için servetti. Şimdi günlük 2, haftalık 10 oyun var.Hiç boş saniye yok programda
Eskiden haftada 4-5 yarışma olurdu toplamda. O bizim için servetti. Şimdi günlük 2, haftalık 10 oyun var.
Oha Hakan şimdi de Ümite yaranıyor. 😱
Aynen geriden de olsa izle bari bir daha göremeyeceksin bu tabloyuYok ben 8. gün izliyorum. Ilk bölümlerya reklamda girmiyor reklam girince Avrupa yayınından geriden izlerim. Dün kazansalardıya. Desene All Star kenetlenerek geldilerya artistlik boşa gitti
Konseyde bakmaya çalısırım. Telefondada şarz az
Sen Çukur bakmıyormuydun??