Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Anıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor
@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyor
Ona göre Damla ilk haftalarda öyle üstte görünüyordu yarışma ilerledikçe düşecekti geriye, şimdi yarışma yarılanacak neredeyse hala aşağı düştüğünü göremedik

https://survivor.acunn.com/puan-durumu eskici bak bakalım Damla nerede sıralamada

Birinciydi ikinciliğe düştü kızlarda birinciydi onda da ikinciliğe düştü yakında daha da düşecek

Senin süper performanslı Sema nerede peki
Keşke herkes senin gibi objektif olsa
@eskici gör bunları gör
@eskici başka bir derdi var galiba ondan böyle
Anıl içinde berbat performanslı dedi
eskiciyi anlamak mümkün değil
Bir hafta olmayacak. Belki dönünce fabrika ayarlarına döner
@eskici
Ben şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalım
seviyorum sizleri 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Ben şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalım
Bizde seni seviyoruz

Her ne işin varsa umarım herşey yolunda olur.
Kal sağlıcakla ❤

Sen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değil
Görüşürüz o zaman sen de kendine iyi bak artık o arada her ne yapacaksan dikkat et

Bizde seni seviyoruz

Her ne işin varsa umarım herşey yolunda olur.
Kal sağlıcakla ❤
Teşekkür ederim güzel dileklerin için

Sen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değil
Görüşürüz o zaman sen de kendine iyi bak artık o arada her ne yapacaksan dikkat et
Gizemli olmak bizim işimiz kanka ne yapalım
Survivor'a bakarım belki ama foruma giremeyecem senin için dikkat ederim eyvallah haftaya görüşmek üzere

Ödül oyunu başladı, All Star çok iyi konuştu. Özleneceksiniz.

1-1 durum.

Berna napiyon Abla yaa.s s

Bu akşam gündem yoğun. Her saniye heyecan. @Çiğdem- bu gece izlemen lazımdı