Karışık falan değil şimdi sırayla bütün gönüllüler elenecek ve yarışma tamamen All Stara dönecek bekle gör
Anıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor
Karışık falan değil şimdi sırayla bütün gönüllüler elenecek ve yarışma tamamen All Stara dönecek bekle gör
Anıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor
@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyorAnıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor
Funda ile Yağmur'un ne işi var o zaman all starların yanında
Funda ve Yağmur'un her yerde yeri var ama Anıl'ın yokAnıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor
Birinciydi ikinciliğe düştü kızlarda birinciydi onda da ikinciliğe düştü yakında daha da düşecek@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyorOna göre Damla ilk haftalarda öyle üstte görünüyordu yarışma ilerledikçe düşecekti geriye, şimdi yarışma yarılanacak neredeyse hala aşağı düştüğünü göremedik
https://survivor.acunn.com/puan-durumu eskici bak bakalım Damla nerede sıralamada
Senin süper performanslı Sema nerede pekiBirinciydi ikinciliğe düştü kızlarda birinciydi onda da ikinciliğe düştü yakında daha da düşecek
Damla iyi bir yarışmacı. Sevemesemde inkar edemem.@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyorOna göre Damla ilk haftalarda öyle üstte görünüyordu yarışma ilerledikçe düşecekti geriye, şimdi yarışma yarılanacak neredeyse hala aşağı düştüğünü göremedik
https://survivor.acunn.com/puan-durumu eskici bak bakalım Damla nerede sıralamada
Keşke herkes senin gibi objektif olsaDamla iyi bir yarışmacı. Sevemesemde inkar edemem.
Belki yeni takımda severim
eskiciyi anlamak mümkün değil
Senin süper performanslı Sema nerede peki
eskiciyi anlamak mümkün değil
Ben şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalımBir hafta olmayacak. Belki dönünce fabrika ayarlarına döner@eskici
Bizde seni seviyoruzBen şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalımseviyorum sizleri 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Sen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değilBen şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalımseviyorum sizleri 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Teşekkür ederim güzel dileklerin içinBizde seni seviyoruz
Her ne işin varsa umarım herşey yolunda olur.
Kal sağlıcakla ❤
Gizemli olmak bizim işimiz kanka ne yapalımSen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değilGörüşürüz o zaman sen de kendine iyi bak artık o arada her ne yapacaksan dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?