Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık :A
Adem ve Turabi olmasın da kim olursa olsun :A Sema'yı Sahra'yı da sevmiyorum gerçi ama onların zaten şansı olmadığından konuşmaya bile gerek yok :A
Mantıklı düşününce bu sonuç çıkıyor bence çünkü iyi yarışmacılara bakıyorum Hilmicem kendini fazla öne çıkarmıyor Hakan desen hep sıkıntı çıkarıyor Ümit Murat da şampiyon havası yok yenilerden Anıl var o da bu kadar eski yarışmacının arasında şampiyon olması çok zor kadın yarışmacılarda da öyle bir hava yok geriye bir Adem ve Turabi kalıyor kendilerini belli eden baskın karakterler bu ikisi arasında da Turabi'nin performansı hem daha zayıf hem de 3.kez şampiyon olacağını düşünmüyorum olabilir de ama onu da geçersek bir Adem kalıyor geriye ama bakalım daha çok var ne olup biteceği belli olmaz :A

Mantıklı düşününce bu sonuç çıkıyor bence çünkü iyi yarışmacılara bakıyorum Hilmicem kendini fazla öne çıkarmıyor Hakan desen hep sıkıntı çıkarıyor Ümit Murat da şampiyon havası yok yenilerden Anıl var o da bu kadar eski yarışmacının arasında şampiyon olması çok zor kadın yarışmacılarda da öyle bir hava yok geriye bir Adem ve Turabi kalıyor kendilerini belli eden baskın karakterler bu ikisi arasında da Turabi'nin performansı hem daha zayıf hem de 3.kez şampiyon olacağını düşünmüyorum olabilir de ama onu da geçersek bir Adem kalıyor geriye ama bakalım daha çok var ne olup biteceği belli olmaz :A
Gerçek performanslar bundan sonra belli olacak.
Birleşmeden sonra daha net analiz yaparsın.
Cumali şampiyon olacak :Z :A

Geçen sene Adem için diyordum performansı düşük bir isim istediği kadar destek alsın şampiyon olamaz diye. Bu sene Anıl o durumda. Düzeltmezse durumunu zor görünüyor şampiyonluk. Baksana şu tabloya :A

https://survivor.acunn.com/puan-durumu
All star erkekleri bundan sonra görecez. Nasılki İpek gitti Sema'nın performans geriledi, diğerlerindede göreceğiz.
Yarından itibaren sil baştan olunca netleşecek durumlar.

All star erkekleri bundan sonra görecez. Nasılki İpek gitti Sema'nın performans geriledi, diğerlerindede göreceğiz.
Yarından itibaren sil baştan olunca netleşecek durumlar.
Orası öyle de Anıl çok fazla kaybetmemesi gereken oyun da kaybetti. Hızlı falan ama atışlarda başarısız oluyor genelde. Nihat'a bile kaç oyun kaybetti :D

Yeni takımında gönüllülerle birlikte sms e çıkarsa belki ama ünlülerle çıkarsa elenir :A
Gönüllü ünlü falan yok artık unut onu karışık takımlar :A İki taraftan da eleyebileceği isimler var ve herif bireysellerle götürüyor işi zaten sms'e kalmıyor :A

Gönüllü ünlü falan yok artık unut onu karışık takımlar :A İki taraftan da eleyebileceği isimler var ve herif bireysellerle götürüyor işi zaten sms'e kalmıyor :A
Karışık falan değil şimdi sırayla bütün gönüllüler elenecek ve yarışma tamamen All Stara dönecek bekle gör :A

Ben bilmem madem yarışmayı All Starlar mücadelesine çevirdi o zaman Anıl'ın bu yarışmada yeri yok derhal elenmeli :A gönüllülerden sadece Funda ve Yağmur kalsın diğerleri gitsin :A
Funda ile Yağmur'un ne işi var o zaman all starların yanında :A