Yapacak bir şey yok gelince toplu yorum yaparımSende gidecek zamanı buldun. Kal yarında
Ben izlemeyecektim ama Acun zorladı beni. Mecbur bakacam yarın![]()
Yapacak bir şey yok gelince toplu yorum yaparımSende gidecek zamanı buldun. Kal yarında
Ben izlemeyecektim ama Acun zorladı beni. Mecbur bakacam yarın![]()
Tanıtımı verecez birazdan dedi, onu bekliyorum. Moralim bozuldu yine de.![]()
Aynen, oyun sonunda Turabi hareket yapınca öyle dedi. Seni etiketleyip yazacaktım da dışardaydın diye yazmadım. İtici bir tip.😱 Mustafa Kemal patlamak istiyorum diyor Turabi'yi😱
https://m.acunn.com/survivor/umit-k...uyuk-lokma-ye-buyuk-laf-konusma-1116853-video
Varsa yüreğin bekleriz.@Yiğitt @eskici kıl oldum ben bu adama
![]()
Her an dövebilir Turabi'yi😱 Mustafa Kemal patlamak istiyorum diyor Turabi'yi😱
https://m.acunn.com/survivor/umit-k...uyuk-lokma-ye-buyuk-laf-konusma-1116853-video
Varsa yüreğin bekleriz.@Yiğitt @eskici kıl oldum ben bu adama
![]()
Aynen, oyun sonunda Turabi hareket yapınca öyle dedi. Seni etiketleyip yazacaktım da dışardaydın diye yazmadım. İtici bir tip.![]()
Her an dövebilir Turabi'yi![]()
Sensiz idare edecez artıkYapacak bir şey yok gelince toplu yorum yaparım![]()
Turabi dün gözüme yakışıklı geldi bu arada, bir tatlı sanki. Demeden geçmeyeyim.Gel lan biz boksörüz varsa yüreği gelsin
Ecnebi işleri ile vakit kaybı yaşamış yıllarca boş insan![]()
Turabi diskalifiye olmamak için bir şey yapmaz o yüzden döver dedim yoksa Turabi onu her türlü yerDövmeye kalkabilir diyebilirsin dövemez![]()
Pazar ya da pazartesi gelirim herhaldeSensiz idare edecez artık
gel bari haftaya pazara?
Turabi dün gözüme yakışıklı geldi bu arada, bir tatlı sanki. Demeden geçmeyeyim.![]()
Burak ısırmalık karıştırma şimdi onu, Ankarada her yere Burakın afişlerini asmışlar. Deliriyorum.Burak ozcivit gibi doğal kaslara sahip. Sevmen lazım bencede![]()
Pazar yapalım şunuPazar ya da pazartesi gelirim herhalde![]()
Bakalım öyle yaparım belkiPazar yapalım şunuen çok survivoru detaylı izlediğim gün
![]()