Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Sana parlak çok yarışmada. Hangisinde fazla varsa onu tutarsın :A
Ben all starı tutsaydım kesin senin gibi. tepki verirdim.
Acun hata yaptı ve sağa sola yarışmacı ekleyerek telafi etmeye çalıştı ama olmadı.
Güçlü ve tecrübeli yarışmacılara karşı 0 tecrübeli kişiler seçmek en büyük kumardı ve kaybetti.
Damla'dan yana kullanacağım, inşallah Damla-Sema-Hilmi ve Adem aynı takımda olur. Gerisini pek umursamıyorum. Bir de Anıl'ı koysunlar, tamam. :bhr:

Reytingler düşük gelince sezon sıvandı, başka bir şey değil. :(

Damla'dan yana kullanacağım, inşallah Damla-Sema-Hilmi ve Adem aynı takımda olur. Gerisini pek umursamıyorum. Bir de Anıl'ı koysunlar, tamam. :bhr:

Reytingler düşük gelince sezon sıvandı, başka bir şey değil. :(
Damla ve Sema bence aynı takımda olmaz. Onlar ikisi ve Nagihan en iyiler kızlarda. Erkeklere göre dengeleyebilirlerde.
Batuhan'ın haberinide aç :A

Bu konsept baştan hatalıydı zaten, zararın neresinden dönsen kardır. Acun reyiz doğru olanı yaptı :A @Dosi @Yiğitt
Konsept hataydı, ben başta da demiştim. Nagi, Merve, Sema, Damla, Adem, Hilmi, Turabi gibi isimlere karşı bu garipler ne yapsın diye? Ama baştan başladıysa öyle devam etmeliydi. Olmadı böyle. :(

Kanka Nevini boşver olaya bak sen. :A Ne düşünüyorsun?

Oaly saçmalık ama bir yerde olması gereken bir şey çünkü adamlar hep kazanıyor. Ben saçma ama gerekli hamle olarak görüyorum.:X
Takımları çok bozacağını sanmıyorum.
Karşı takıma gidecek isimler olacak ve karşı takımdan All Stara gelecek isimler olacak.
Merve ve Adem kesin karşıya gider. Yiğit gidebilir birde. Kaptan ve Turabiye dokunamazlar. En fazla olacak şey ise Karşı takımdan Cumali yada Mustafa Kemal bu takıma geçer Hilmi karşıya geçer.:X
Bence bu şekilde olay kurtarılır.:X

Oaly saçmalık ama bir yerde olması gereken bir şey çünkü adamlar hep kazanıyor. Ben saçma ama gerekli hamle olarak görüyorum.:X
Takımları çok bozacağını sanmıyorum.
Karşı takıma gidecek isimler olacak ve karşı takımdan All Stara gelecek isimler olacak.
Merve ve Adem kesin karşıya gider. Yiğit gidebilir birde. Kaptan ve Turabiye dokunamazlar. En fazla olacak şey ise Karşı takımdan Cumali yada Mustafa Kemal bu takıma geçer Hilmi karşıya geçer.:X
Bence bu şekilde olay kurtarılır.:X
Tanıtımı verecez birazdan dedi, onu bekliyorum. Moralim bozuldu yine de. :T:

Konsept hataydı, ben başta da demiştim. Nagi, Merve, Sema, Damla, Adem, Hilmi, Turabi gibi isimlere karşı bu garipler ne yapsın diye? Ama baştan başladıysa öyle devam etmeliydi. Olmadı böyle. :(

Katılıyorum.
Bu arada 5000 mesajı geçmişiz konuda :A

Öyleydi ama iş işten geçtikten sonra değiştirmenin bir anlamı yoktu bence rezillik oldu :A
En baştan beri diyorum böyle Survivor olmaz diye. Birçok hamle denedi durumu eşitlemek adına ama olmuyor işte ne yapsa dengelenmiyordu. O yüzden hoş durmasa da yapılması gerekiyordu ben arkasındayım Acuncuğumun :A

Bu arada Damla karşı tarafta diye üzülüyordum, şimdi onu da destekleme şansı çıktı bana kararımı Damla'dan yana da kullanabilirim :A

En baştan beri diyorum böyle Survivor olmaz diye. Birçok hamle denedi durumu eşitlemek adına ama olmuyor işte ne yapsa dengelenmiyordu. O yüzden hoş durmasa da yapılması gerekiyordu ben arkasındayım Acuncuğumun :A

Bu arada Damla karşı tarafta diye üzülüyordum, şimdi onu da destekleme şansı çıktı bana kararımı Damla'dan yana da kullanabilirim :A
Ben de Damla'dan yana kullanacağım gibi. :D