Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne bölümdü be :F
İlkkez uzun uzun izledim. Oyun tam başlayacağı zaman yetiştim ve sonuna kadar baktım.
Yeni takımda kim kimle tartışmışsa rakip takımda olur.
misal
Nagihan-Sema
Turabi-Mustafa Kemal
gibi

Fragmanın sonunda bir şampiyon gördüm sanki yeni bir analiz yapmak istiyorum hem performansına hem de bu fragmana bakınca bence bu sezonun şampiyonu Adem Kılıççı olacak :A @Yiğitt @MasacRE- @Dosi

Evet izlememiştim :A O kadar samimiyetsiz o kadar yapay ki şu all star takımı. Ah ah şunların kedi köpek gibi birbirlerini yediğini göremedik ya yanarım yanarım ona yanarım :A
Merak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar :A Birleşmede görüyoz nasıl döküldüklerini :A

Kime olacak dediysen olmadı bu zamana kadar :A
Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da oldu :A

Merak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar :A Birleşmede görüyoz nasıl döküldüklerini :A
Rakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurdu :A

Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da oldu :A
Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık :A

Rakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurdu :A
Adem ve Turabi rakip olurlar. İyi kapışma olur :A
Yalnız artık kimin performansı nasıl bilindiği için sağlam takımlar gelir.
Cumali ile Turabi aynı takım olsunda Turabi belleş puan almasın :A

Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık :A
Ademci tayfaya çok güzel vurduk tekmeyi :A Bu sene yok tabi Ogeday gibi birisi, meydan Adem'e falan kaldı :A