Burak ısırmalık karıştırma şimdi onu, Ankarada her yere Burakın afişlerini asmışlar. Deliriyorum.
Aynen hem Clear hem Altinyildızın reklam yüzü olmuş. Bende her yerde görüyorum.ss
Burak ısırmalık karıştırma şimdi onu, Ankarada her yere Burakın afişlerini asmışlar. Deliriyorum.
Damla'yı da katsaymış katılırdım ha bir de Hilmicem.Furkan'ın favorileri Turabi Sema ve Adem'miş. Kızıla bak sen @Yiğitt
Damla'yı da katsaymış katılırdım ha bir de Hilmicem.
Evet izlememiştim O kadar samimiyetsiz o kadar yapay ki şu all star takımı. Ah ah şunların kedi köpek gibi birbirlerini yediğini göremedik ya yanarım yanarım ona yanarım@MasacRE- sen izlemedin belki
Merak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar Birleşmede görüyoz nasıl döküldükleriniEvet izlememiştim O kadar samimiyetsiz o kadar yapay ki şu all star takımı. Ah ah şunların kedi köpek gibi birbirlerini yediğini göremedik ya yanarım yanarım ona yanarım
Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da olduKime olacak dediysen olmadı bu zamana kadar
Kim olsun isterdinBana da o olacak gibi geliyor Umarım olamaz ama
Rakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurduMerak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar Birleşmede görüyoz nasıl döküldüklerini
Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da oldu
Adem ve Turabi olmasın da kim olursa olsun Sema'yı Sahra'yı da sevmiyorum gerçi ama onların zaten şansı olmadığından konuşmaya bile gerek yokKim olsun isterdin
Adem ve Turabi rakip olurlar. İyi kapışma olurRakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurdu
Ademci tayfaya çok güzel vurduk tekmeyi Bu sene yok tabi Ogeday gibi birisi, meydan Adem'e falan kaldıBen kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık
Anıl tekmeyi vurur belkiAdemci tayfaya çok güzel vurduk tekmeyi Bu sene yok tabi Ogeday gibi birisi, meydan Adem'e falan kaldı