Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Anıl eskiciye haftanın birincisi olarak kapak yapmıştı bugün ama işte kabullenemiyor :A
@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyor :A Ona göre Damla ilk haftalarda öyle üstte görünüyordu yarışma ilerledikçe düşecekti geriye, şimdi yarışma yarılanacak neredeyse hala aşağı düştüğünü göremedik :A

https://survivor.acunn.com/puan-durumu eskici bak bakalım Damla nerede sıralamada :A

@eskici ye Damla da her hafta kapak yapıyor :A Ona göre Damla ilk haftalarda öyle üstte görünüyordu yarışma ilerledikçe düşecekti geriye, şimdi yarışma yarılanacak neredeyse hala aşağı düştüğünü göremedik :A

https://survivor.acunn.com/puan-durumu eskici bak bakalım Damla nerede sıralamada :A
Birinciydi ikinciliğe düştü kızlarda birinciydi onda da ikinciliğe düştü yakında daha da düşecek :A

Senin süper performanslı Sema nerede peki :A
Keşke herkes senin gibi objektif olsa :A @eskici gör bunları gör :A
@eskici başka bir derdi var galiba ondan böyle :A Anıl içinde berbat performanslı dedi :F
eskiciyi anlamak mümkün değil :A
Bir hafta olmayacak. Belki dönünce fabrika ayarlarına döner :A @eskici
Ben şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalım :A seviyorum sizleri 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın :A

Ben şimdi Damla'ya haddini bildirirdim de şimdi gitmem lazım haftaya bana bu konuyu hatırlatın güzelce tartışalım :A seviyorum sizleri 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın :A
Bizde seni seviyoruz:bhr:
Her ne işin varsa umarım herşey yolunda olur.
Kal sağlıcakla ❤

Sen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değil :A Görüşürüz o zaman sen de kendine iyi bak artık o arada her ne yapacaksan dikkat et :A

Bizde seni seviyoruz:bhr:
Her ne işin varsa umarım herşey yolunda olur.
Kal sağlıcakla ❤
Teşekkür ederim güzel dileklerin için :A
Sen de ne gizemli adamsın ya, bak ben sınavlarım var deyip izlemedim. Senin ne yaptığın belli değil :A Görüşürüz o zaman sen de kendine iyi bak artık o arada her ne yapacaksan dikkat et :A
Gizemli olmak bizim işimiz kanka ne yapalım :A Survivor'a bakarım belki ama foruma giremeyecem senin için dikkat ederim eyvallah haftaya görüşmek üzere :A

Ödül oyunu başladı, All Star çok iyi konuştu. Özleneceksiniz. :(

1-1 durum.