Survivor 2018 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ne bölümdü be

İlkkez uzun uzun izledim. Oyun tam başlayacağı zaman yetiştim ve sonuna kadar baktım.
Yeni takımda kim kimle tartışmışsa rakip takımda olur.
misal
Nagihan-Sema
Turabi-Mustafa Kemal
gibi

Fragmanın sonunda bir şampiyon gördüm sanki yeni bir analiz yapmak istiyorum hem performansına hem de bu fragmana bakınca bence bu sezonun şampiyonu Adem Kılıççı olacak
@Yiğitt @MasacRE- @Dosi

Evet izlememiştim
O kadar samimiyetsiz o kadar yapay ki şu all star takımı. Ah ah şunların kedi köpek gibi birbirlerini yediğini göremedik ya yanarım yanarım ona yanarım
Merak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar
Birleşmede görüyoz nasıl döküldüklerini

Kime olacak dediysen olmadı bu zamana kadar
Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da oldu

Merak etme, rakip takımda olunca birbirlerinin kuyusunu kazarlar
Birleşmede görüyoz nasıl döküldüklerini
Rakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurdu

Olmadı mı Turabi dedim iki sene oldu Serkay dedim hiçbir şey ortada yokken finale çıktı ama Ataman'ın olacağı belliydi aslında geçen sene de izlemediğim halde Ogeday dedim o da oldu
Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık

Rakip takıma geçtikleri anda birbirlerini tanımazlar bile zaten ama şu halleriyle bir kapışsalardı adam akıllı güzel olurdu
Adem ve Turabi rakip olurlar. İyi kapışma olur

Yalnız artık kimin performansı nasıl bilindiği için sağlam takımlar gelir.
Cumali ile Turabi aynı takım olsunda Turabi belleş puan almasın

Ben kimi tuttuysam hep ikinci oldu, Atakan'da kırdım bu zinciri.
Geçen senede Ogedaycı tek @MasacRE- vardi daima savunup durdu, sonlara doğru bende destek oldum ve zaferi birlikte kutladık
Ademci tayfaya çok güzel vurduk tekmeyi
Bu sene yok tabi Ogeday gibi birisi, meydan Adem'e falan kaldı