Çok büyük rezillik oldu cidden, bu kadar abart ve konsepti bitir. Skandal desem yeridir.git yeni haberi şimdiden hazırla
Olmayınca olmuyor ama.Çok büyük rezillik oldu cidden, bu kadar abart ve konsepti bitir. Skandal desem yeridir.
Ne bileyim çorba oldu her şeyGönüllüler neye göre oylama yapacak? Madem takım değiller kimi neye göre eleyecek? Bari bu elemeyide yaptırmasaydı @MasacRE-
Sanki çok iyi bir ekiplermiş de dağılacağız diye üzülüyorSema niye ağlıyorki?
Acun reyiz her zaman haklıdırAcun kendini bitirdi resmen bir format yaptın bari arkasında dur
Ben sevdim bu durumuNe bileyim çorba oldu her şey
Sanki çok iyi bir ekiplermiş de dağılacağız diye üzülüyorİki oyun kaybetseniz birbirinizi yiyecektiniz bilmiyoruz sanki
Muhtemelen kararımı Turabi'ye göre veririmBen sevdim bu durumubiz ayrılabilirz takım tutmada 😱
hahhahahMuhtemelen kararımı Turabi'ye göre veririm@eskici
Yok benim de belli olmaz Turabi'ye rağmen destekleyebileceğim bir takım da çıkarabilir Acun reyishahhahah
Ben bilemiyorum. Biraz analiz yaparım yada Nagihan'a göre
Ya orası öyle tabi ama en azından birleşmede olmalıydı bu, çok erken oldu ve saçma oldu. Ne demek başladığımız konsepti bitirip her şeyi sil baştan yapmak?Olmayınca olmuyor ama.
Kim bilir belki ortak takımı tutarız, bana gözlük atmayı bırakırsın
O değilde bu oylama en saçması. Aynı takımda olamayacak birilerini elemek? :S
Yarışma daha güzel olur ama yarışmanın ortasında yapılacak şey değil buAcun reyiz her zaman haklıdır
Merakla beklemekteyizYok benim de belli olmaz Turabi'ye rağmen destekleyebileceğim bir takım da çıkarabilir Acun reyis
Sana parlak çok yarışmada. Hangisinde fazla varsa onu tutarsınYa orası öyle tabi ama en azından birleşmede olmalıydı bu, çok erken oldu ve saçma oldu. Ne demek başladığımız konsepti bitirip her şeyi sil baştan yapmak?Çok kötü oldu, soğudum şu an yarışmadan. Ben kimi tutacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?