1 nisan yattı aklıma
All Star ne diye ağlasın
Üff konseyi izleyemiyecem kesin![]()
Aklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederimAcun sever böyle şeyleri. Kıbrıs finalinde de açar falan eğlenceli olur.![]()
Keşke aklımıza gelen olsaAklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederim![]()
Sesli güldüm.Sen bunu forumun diğer köşelerine de yaz, önemli bir gelişme sonuçta duymayan kalmasın![]()
Batuhan elenebilir aday olursa
Cumali reyise laf yokCumali hani sen de bırakacaktın la, hadi bıraksana![]()
Gönüllüler kaybedince konseyler sıkıcı oluyor diye Acun bu yöntemi bulmuş işte. Hatırlarsın Naginin geçtiği ve All Starın ilk dok kaybettiği bölüm reytinglerde +10 almıştı.Aklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederim![]()
Yarışmanın formatının bu saatten sonra değişmesi çok kötü olur öyle bir şey yapmaz umarımKeşke aklımıza gelen olsa
O değilde Anıl'ın kolyesi sana kapak olsun![]()
Kesin sonradan düşündü ben manyak mıyım niye bırakayım, zaten ilk yazılacak isim benim demiştirCumali reyise laf yok![]()
![]()
Sonuçta o kötü değilYarışmanın formatının bu saatten sonra değişmesi çok kötü olur öyle bir şey yapmaz umarımherkes kötü olduğu için birinci oldu başarı değil bu
![]()
Son 2 ye kaldı 😱Kesin sonradan düşündü ben manyak mıyım niye bırakayım, zaten ilk yazılacak isim benim demiştir![]()
Ben anlamam böyle bir format yapacaksan değiştirmeyeceksinGönüllüler kaybedince konseyler sıkıcı oluyor diye Acun bu yöntemi bulmuş işte. Hatırlarsın Naginin geçtiği ve All Starın ilk dok kaybettiği bölüm reytinglerde +10 almıştı.![]()