1 nisan yattı aklıma
All Star ne diye ağlasın
Üff konseyi izleyemiyecem kesin
Aklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederimAcun sever böyle şeyleri. Kıbrıs finalinde de açar falan eğlenceli olur.
Keşke aklımıza gelen olsaAklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederim
Sesli güldüm.Sen bunu forumun diğer köşelerine de yaz, önemli bir gelişme sonuçta duymayan kalmasın
Batuhan elenebilir aday olursa
Cumali reyise laf yokCumali hani sen de bırakacaktın la, hadi bıraksana
Gönüllüler kaybedince konseyler sıkıcı oluyor diye Acun bu yöntemi bulmuş işte. Hatırlarsın Naginin geçtiği ve All Starın ilk dok kaybettiği bölüm reytinglerde +10 almıştı.Aklıma gelenin olmasındansa şaka olmasını tercih ederim
Yarışmanın formatının bu saatten sonra değişmesi çok kötü olur öyle bir şey yapmaz umarım herkes kötü olduğu için birinci oldu başarı değil buKeşke aklımıza gelen olsa
O değilde Anıl'ın kolyesi sana kapak olsun
Kesin sonradan düşündü ben manyak mıyım niye bırakayım, zaten ilk yazılacak isim benim demiştirCumali reyise laf yok
Sonuçta o kötü değilYarışmanın formatının bu saatten sonra değişmesi çok kötü olur öyle bir şey yapmaz umarım herkes kötü olduğu için birinci oldu başarı değil bu
Son 2 ye kaldı 😱Kesin sonradan düşündü ben manyak mıyım niye bırakayım, zaten ilk yazılacak isim benim demiştir
Ben anlamam böyle bir format yapacaksan değiştirmeyeceksinGönüllüler kaybedince konseyler sıkıcı oluyor diye Acun bu yöntemi bulmuş işte. Hatırlarsın Naginin geçtiği ve All Starın ilk dok kaybettiği bölüm reytinglerde +10 almıştı.