uuuuuu iddiali laf yineBahane değil idarelik alıcağımı aldım bu hafta yeni olaylar olmazsa bırakırım![]()
Ünlüler dokunulmazlık kaybederse illa olur olaylar
uuuuuu iddiali laf yineBahane değil idarelik alıcağımı aldım bu hafta yeni olaylar olmazsa bırakırım![]()
Göreceğiz bakalımuuuuuu iddiali laf yine![]()
Ünlüler dokunulmazlık kaybederse illa olur olaylar![]()
Iyi iyi, ödül neydiki? et yeselerdi bariGöreceğiz bakalımgönüllüler kazandı oyunu
![]()
Çakma da olsa yedilerIyi iyi, ödül neydiki? et yeselerdi bari![]()
hahaha güzel cevapÇakma da olsa yedilerburger kingdi ödül
![]()
İkişer tane verdi zaten baya da büyüktü doymuşlardırhahaha güzel cevap
iyiymiş. Burgerler insanı doyurmazki ama. Bari birden fazla vereydi![]()
Hamburger hemen acıktırıyor insanıİkişer tane verdi zaten baya da büyüktü doymuşlardır![]()
Ne yerlerse yesinler iki saat sonra acıkırlar zatenHamburger hemen acıktırıyor insanıBeğenmedim ödülü
![]()
Ben bazen bizim burdaki Türk restoranta gidiyorum ve gittiğim gün 7-8saat acıkmıyorumNe yerlerse yesinler iki saat sonra acıkırlar zaten![]()
7-8 saat aç kalsam ölürüm herhaldeBen bazen bizim burdaki Türk restoranta gidiyorum ve gittiğim gün 7-8saat acıkmıyorum![]()
![]()
Sende ne uykusuzluğa geliyon ve açlığa7-8 saat aç kalsam ölürüm herhalde![]()
![]()
Ben bu hafta izlemem herhalde, gönüllüler sana emanet
aa neden? 😱 Dersmi?Ben bu hafta izlemem herhalde, gönüllüler sana emanet![]()
Evet yarın başlıyor sınavlaraa neden? 😱 Dersmi?
En iyisi. Dersler daha önemli.Evet yarın başlıyor sınavlarArada uğrarım foruma ama 3 saat survivor izleyemem
![]()
Bakarız duruma göre şu an bir şey diyemeyeceğimEn iyisi. Dersler daha önemli.
@eskici olsa boşver dersi Survivor'dan dahamı önemli der![]()
kafa dağıtmak için oyun kısmına bak, ada hayatını boşver
Dokunulmazlıkta ol yeter. Ben dokunulmazliğa bakarım. Diğerlerini bilmiyorum![]()
Tamam senin için boş bırakmam burayıBakarız duruma göre şu an bir şey diyemeyeceğimSen diğer oyunları da izlemeye çalış ama, gönüllüler yalnız kalmasın buradan destek hissetsinler
![]()
Seni de bekleriz Maskeli@eskici konuyu iyice ele geçirmiş![]()
Dayanıklıyımdır ama durup dururken de aç ve uykusuz kalmam yaniSende ne uykusuzluğa geliyon ve açlığa
Bünyen zayıf galiba ve Survivora gitmek istesen çürük rapor yersin![]()
Bölüm başladı nerdesinFragmanı yeni izledim, 140 metre parkur varmış bugün. 😱 @eskici